Namn
Zetterlunds Väg 129 A

Zetterlunds Väg 129 A
Såld

Vallentuna, Kragstalund

Zetterlunds Väg 129 A, 186 54 Vallentuna

Det bästa av två världar! Kombinera radhuskänsla med den trygghet det innebär att ingå i en förening. Fint tillfälle att förvärva en lägenhet i markplan med högsta potential. Bästa gavelläge och stor uteplats i sydväst med både gräsyta och stenplattor. Bostaden har stort originalkök med bra matplats. Badrum med dusch och en intilliggande separat tvättstuga. Rejält sovrum med plats för arbetshörna, därtill en stor klädkammare som gärna agerar minisovrum. Parkering i garage.

Zetterlunds Väg 129 A
Såld
Boyta 67 kvm
Biyta 0 kvm
Rum 2
Areakälla föreningens information
Avgift 4 190 SEK / Garageplats, förråd och värme. Varm/kall-vatten ingår upp till ett normalbelopp.
Byggår 1981

INTERIÖR

HALL
Praktisk plastmatta breder ut sig och väggarna är ljusa, god plats för avhängning väntar.

KÖK
I originalköket finner du vita luckor och praktisk bänkskiva med kakel ovanför. Kyl, frys, spis och mikro av äldre årsmodell finns. Vita väggar och ljust golv.

BADRUM
Plastmatta på golvet och vita kaklade väggar. Dusch, wc, handfat och skåp finns.

TVÄTTSTUGA
Från badrummet tar du dig in till tvättstugan där du kan ta dig an tvätten. Tvättmaskin finns såklart till din hjälp samt torkskåp och en handtvättsvänlig ho. Plastmatta på golvet, vita väggar och fönster.

VARDAGSRUM
Lättmöblerade ytor med vita väggar och behagligt nougatfärgad plastmatta. Platsbyggda bokhyllor med tillhörande spotlights och stora fönsterpartier med måttanpassade hissgardiner. Här finner du dessutom access till lägenhetens helt underbara baksida.

SOVRUM
Vita väggar och mörkt golv. Rejält rum som erbjuder plats för dubbelsäng och förvaring.

KLÄDKAMMARE/SOVRUM
Varför inte passa på att utnyttja lägenhetens hela potential! Använd denna klädkammare som sovrum eller kontor (om behov finns). Plastmatta och ljusa väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4 190 SEK / Garageplats, förråd och värme. Varm/kall-vatten ingår upp till ett normalbelopp.
Andel i föreningen 1.043 %
Andel av årsavgift 1.044 %

Byggnad

Byggnadstyp Lägenhet
Byggnadsår 1981
Energideklaration Utfärdad 2009-02-11
Energiprestanda: 228 kWh/m² (Atemp) och år
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Allmänt om Lägenheten

Privat garage, nummer 142
Förråd ca10m² finns på innergården
Uteplats i väster
Fiber finns
IPTV levereras i fibernätet och TV-utbudet levereras av Sappa men det ingår ej i månadsavgiften
Kvartersgård finns att låna
Ny anlagd boulebana finns i området
Platsbyggda hyllan och sofforna ingår.
Ny avgiftshöjning kommer ske i april månad. Avgiften då för lägenheten kommer ligga på 4190:-

Förening

Brf Kragstalund 2

Allmänt om föreningen

Byggnads år 1981

I månadsavgiften ingår garageplats, förråd och värme. Varm/kall -vatten ingår upp till ett normalbelopp.
Tvättstuga finns ej i föreningen

Till varje lägenheten tillhör ett kallförråd som ligger i anslutning till respektive fastighet.

Gemensam kvarterslokal på Zetterlunds väg 25 går att låna vid önskemål.

Besök gärna föreningens hemsida http://www.brfkragstalund2.se
Zetterlundsvägens samfällighet http://www.zetterlund.info/brf.htm

Fastighetsmäklaren informerar

Kragstalund ligger i södra Vallentuna och gränsar mot Täby Kyrkby. Trevligt område med närhet till mataffär, pizzeria och grönområden.

Kommunikationer:

Roslagsbanan tar dig från Kragstalunds station till Stockholms innerstad på ca 23-26 minuter. SL har nyligen byggt dubbelspår på den drygt två kilometer långa sträckan mellan Kragstalund och Vallentuna.

För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Kragstalund går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort.

Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad.

Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Kragstalund till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min.

Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation:

För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.
Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till
Barn- och ungdomsförvaltningen
Vallentuna kommun
Box 29
186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.


* Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.
SE FULLSTÄNDIG BESKRIVNING DÖLJ FULLSTÄNDIG BESKRIVNING