Namn
Västra Banvägen 6 B

Västra Banvägen 6 B

Österåker

Såld

Västra Banvägen 6 B, Centrum, Österåker

Nu finns möjlighet att lägga vantarna på denna välplanerade generösa trea endast 1/2 trappa upp belägen i centrala Åkersberga, med utsikt över järnvägsparken. Stabil förening med god ekonomi. Ljust kök och separat matsal med utgång till balkongen som vetter mot den lugna innergården och villaområdet. Stort vardagsrum med ljusinsläpp från två väl tilltagna fönster. Två sovrum med garderober för praktisk förvaring. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Förråd om ca 4 m², p-plats finns att hyra. Lägenheten har närhet till Roslagsbanan och direktbussarna som tar dig till Stockholm, fina promenadstråk längs Åkers Kanal, motionsspår i Hackstaskogen och närhet till Åkersberga Centrum. Vi ses på visningen! Energiprestanda 154 kWh/m² och år.

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 81 kvm
 • 3
 • Föreningens information
 • 3 976 SEK/mån VA, värme, kabel-tv och förråd
 • 1963

Generöst vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrummets fönster vetter mot den lugna innergården

Detaljbild vardagsrum

Vyn från vardagsrummet

Kök med goda arbetsytor

Kök med goda förvaringsmöjligheter

Kök med ljusa luckor och lådor

Detaljbild kök

Matsalen i anslutning till hallen

Matsal med utgång till egen balkong

Njut av morgonens härliga strålar

Vyn från balkongen

Utsikt mot den lugna innergården

Rymligt sovrum som vetter mot järnvägsparken

Sovrummet har praktiska garderober

Sovrum med fint ljusinsläpp

Sovrum

Detaljbild badrum

Välkommen in!

Rymlig hall med praktisk inre hall

Lugn innergård

Västra Banvägen 6 B

Planritning

Nära Åkers Kanal med vackra promenadstråk

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

I närheten

Västra Banvägen 6 B

Centrum, Österåker

Nu finns möjlighet att lägga vantarna på denna välplanerade generösa trea endast 1/2 trappa upp belägen i centrala Åkersberga, med utsikt över järnvägsparken. Stabil förening med god ekonomi. Ljust kök och separat matsal med utgång till balkongen som vetter mot den lugna innergården och villaområdet. Stort vardagsrum med ljusinsläpp från två väl tilltagna fönster. Två sovrum med garderober för praktisk förvaring. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Förråd om ca 4 m², p-plats finns att hyra. Lägenheten har närhet till Roslagsbanan och direktbussarna som tar dig till Stockholm, fina promenadstråk längs Åkers Kanal, motionsspår i Hackstaskogen och närhet till Åkersberga Centrum.

Interiör

HALL
Välkomnande hall med rostfärgade väggar och parkettgolv. Praktisk inre hall för goda förvaringsmöjligheter.

KÖK
Trevligt kök med ljusa luckor och lådor. Rostfri diskbänk för bra arbetsyta och dubbelho, ovan vitt kakel. Kökets fönster bidrar med ljusinsläpp och vädring. Integrerad diskmaskin och ugn samt spis. Även kyl och frys. Ljusa väggar och ljust laminatgolv.

MATSAL
I anslutning till köket finner du matsalen med utgång till egen balkong. Plats för matsalsmöbeln som ger plats åt hela familjen. Rummet har ljust tapetserade väggar och ljust laminatgolv.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med ljusa tapetserade väggar och ekparkettgolv. Två stora fönster för ljusinsläpp. Plats för soffgrupp och mediemöbel.

SOVRUM
Rymligt sovrum med fönster som vetter mot järnvägsparken och förser rummet med ljus. Ljust tapetserade väggar och laminatgolv. Du finner tre garderober och ett linneskåp för praktisk förvaring.

SOVRUM
Sovrum med ljusinsläpp från två fönster. En stycke garderob för dina kläder. Sovrummet har ljusa tapetserade väggar och ljust laminatgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum som är stambytt med ljust kakel på vägg samt även ljust klinker på golvet. Vit kommod med skåp under med praktiska lådor och spegel med belysning ovan. Handdukstork för varma och sköna handdukar. WC och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Två fönster för ljusinsläpp och vädring.

BALKONG
Balkong om ca 4,5 m² med utsikt över den lugna innegården. Avnjut en god kopp kaffe och njut av solens morgonstrålar. Plats för ett mindre set utemöbler.

Övrigt om bostaden

Det finns cykelförråd och tvättstugan finner du i port 2 A. Det finns 275 parkeringsplatser, att hyra en plats kostar 125 kr/månad utan elstolpe och 200 kr/månad med elstolpe.

Externt källarförråd om cirka 4 m² tillhör varje lägenhet.

Bredband finns med hastigheten 100 Mbit/s.

Förening

HSB:s Brf Spåret

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades 1963-03-14. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 1963-03-14 och nuvarande stadgar registrerades 2006-09-07 hos Bolagsverket. Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Österskärs Vägföreningen. Föreningens andel är 13,11 procent. Samfälligheten förvaltar gatunätet.

Föreningen upplåter 259 lägenheter och 3 lokaler med bostadsrätt, samt 18 garage och 275 parkeringsplatser. I lokalerna bedrivs förskoleverksamhet.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2013 Takrenovering (Punkthusen)
2013 Reparation balkonger (V:a Banvägen 22-24)
2013 Radonmätning
2013 Asfaltsarbeten utanför entrén
2013 Högtrycksspolning av dagvattenledning
2013 Byte av tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp
2013 Teknikbyrån valbar bredbandsleverantör
2010-2011 Stambyte
2014-2015 Sophanteringen är försedd med molucker
2015 Lekplatserna underhålls regelbundet
2016 Slamsugning av dagvattenbrunnar
2016 Besiktning och åtgärd av lekplatser
2016 Mossbekämpning
2016 Bytt ut och renoverat motorer i ventilationssystemet

PLANERAT UNDERHÅLL
2017 Besiktning av fasader och balkonger
2017 Planering av trädgård
2018 Översyn av undercentral
2018 Fönsterbyte
2018 Renovering i tvättstugor
2019 Översyn av hängrännor


För vidare information, se föreningens hemsida www.brfsparet.se

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen.
Köparen måste vara medlem i HSB Stockholm.

Parkering
Parkeringsplatser: Det finns i dagsläget p-platser med och utan elstolpe. Garageplatser finns men har för närvarande kö.
P-platserna kostar 125:-/mån utan el och med el kostar det 200:-/mån.

Bredband/TV
Bredbandsleverantörer är Bredbandsbolaget (upp till 1000 Mbit/s) och Teknikbyrån (upp till 100 Mbit/s), där du f.n. kan välja mellan Alltele, Bahnhof, Bild-AT, IP Österåker, Winther Bredband och Bredband2.

Förutom bredband via bredbandsuttaget i lägenheten så kan du givetvis välja bredband över telenätet (ADSL) eller mobilt bredband. När det gäller hastighet och stabilitet så rekommenderas bredbandsuttaget.

Bredband beställer du själv hos önskad operatör.

Brf Spårets baspaket via antennuttaget, ingår i månadsavgiften, och ger dig tillgång till 28 TV-kanaler som passar för hela familjen. Baspaketets kanaler sänds både i analogt och digitalt format. När det gäller det digitala formatet sänds kanalerna på samma sätt som i marknätet. Det betyder kortfattat att man kan använda samma boxar/HD-inspelare som har godkänts av Boxer.

Föreningen distribuerar även Boxers signal i nätet, både i formatet DVB-T och DVB-T2 (HD kanalerna), vilket betyder att man se Boxers alla fria kanaler samt teckna abonnemang hos Boxer om man önskar fler kanaler.

Allmänt om området

Bostaden är centralt belägen nära Åkersberga Centrum där du b.la. hittar trevliga restauranger, livsmedelsaffärer, klädbutiker, apotek och biograf, dessutom finns närheten till Roslagsbanan samt bussar till Stockholm, Roslagen och övriga Åkersberga.

Service
Att bo i Åkersberga innebär närhet till skärgård, bad och en fantastisk natur samtidigt som du når Stockholm på ca 30 minuter. Åkersberga Centrum, ett delvis nybyggt och tillbyggt centrum med mycket bra vardaglig service. För mera information gå in på Åkersberga Centrum och
Österåker kommun

För dig som vill ha ett aktivt friluftsliv är möjligheterna stora. Du kan fiska, rida, cykla, jogga, promenera eller vintertid åka långfärdsskridskor och längdskidor i kommunens många friluftsområden däribland Sättrafjärden som vintertid erbjuder plogad skridskobana och sommartid bad. Totalt finns det fem golfbanor inom kommunen, sammanlagt tre st 18-hålsbanor och två st korthålsbanor. För segelfantasten finns båtbryggor i Österskär, se
Trälhavets båtklubb

Kommunikation
Från Åkersberga tar man sig enkelt till Stockholm. Roslagsbanan tar dig till Östra station flera gånger per timme, restid ca 35 min. Det finns direktbussar till Täby, Kista, Danderyds Sjukhus, Östra Station och Humlegården. Om du åker bil tar det dig ca 30 min till Stockholm, likaså till Arlanda. Till Kista kör du på ca 20 min via Norrortsleden.

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

* Skall Ni sälja Er bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-540 875 75

Lägenhet

 • Bostadsrätt
 • 1 av 3

Byggnad

 • Flerfamiljshus
 • 1963
 • Utfärdad 2009-03-13
  Energiprestanda: 154 kWh/m² (Atemp) och år
 • 2-glas
 • Fjärrvärme

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.