Namn
Trädgårdsvägen 22

Trädgårdsvägen 22

Föreslagen budstart

1 995 000 SEK

eller högstbjudande

Vallentuna, Lindholmen

Trädgårdsvägen 22, 186 94 Vallentuna

I urmysiga Lindholmen och i bästa entréplan öppnar sig dörren till en trivsam 2-rummare med altan i sydost. Hemtrevligt originalkök med matplats vid fönstret. Vardagsrum med mörkt laminatgolv & utgång till altanen som sätter pricken över "i". Äldre badrum med vädringsfönster, kakel på väggarna och plastmatta. Sovrum med plats för dubbelsäng. I anslutning till hallen har du en praktisk klädkammare. Förråd finns på samma våningsplan som lägenheten & tvättstuga i huset mittemot.

Trädgårdsvägen 22

Föreslagen budstart

1 995 000 SEK

eller högstbjudande

Boyta 58.9 kvm
Biyta 0 kvm
Rum 2
Areakälla föreningens information
Avgift 3 220 SEK / inkl. Vatten, värme och kabel-TV
Driftskostnad 3 400 SEK

INTERIÖR

HALL
Stig in i entrén där spotlights i taket lyser mot den svarta klinkern på golvet och skapar en inbjudande känsla. Väggarna är klassiskt vita.

SOVRUM
Här får du plats med en dubbelsäng, garderober ryms också för den som önskar. Mörkt laminatgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM
Stor härlig yta med mörkt laminatgolv och vita väggar. Här finner du altandörren som tar dig till lägenhetens uteplats.

KÖK
Funktionellt originalkök. Vita luckor, vitt kakel och vit bänkskiva. Maskinparken består av kyl/frys och spis. Laminatgolv och vit bröstpanel på väggarna.

KLÄDKAMMARE/MINIRUM
Utnyttja lägenhetens alla vrår! Varför inte använda detta som bebisrum eller kontor? Mörkt laminatgolv och mulligt gröna väggar.

BADRUM
Ljus platsmatta på golvet och kaklade väggar. Dusch, wc, handfat, vädringsfönster och tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 2
Avgift 3 220 SEK / inkl. Vatten, värme och kabel-TV
Andel i föreningen 3.1298 %
Driftskostnad 3 400 SEK/år
Driftskostnad, varav
El: 3 400 SEK
Beräknat på antal pers: 3
Kommentar till driftskostnaden: Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen. El kostnaden inkluderar nätavgift.

Byggnad

Byggnadstyp Lägenhet
Energideklaration Utfärdad 2009-04-17
Energiprestanda: 63 kWh/m² (Atemp) och år
Fönster 3-glas

Allmänt om Lägenheten

Förråd finns på samma våningsplan som lägenheten ca 4,5m²
Uteplats i sydost
Bredband går att få via telejacket med ex Telia

Förening

Brf Trädgårdsstaden

Allmänt om föreningen

Tvättstuga och gemensamhetslokaler finns på Trädgårdsvägen 26.

Fastighetsmäklaren informerar

Lindholmen är en växande lantlig idyll ca 7 km från Vallentuna C. Här finns ICA Nära butik, förskola och skola (årskurs 1-6). Närhet till idrottsplats och hembygdsgård.
Kommunikationer:
Roslagsbanan tar dig till Stockholms innerstad på ca 40 minuter.
Stort utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort.
Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad.
till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från Vallentuna centrum ca 45 min.
Med bil är det ca 2,5 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation:
För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.
Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till
Barn- och ungdomsförvaltningen
Vallentuna kommun
Box 29
186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.
Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.


* Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-732 50 00

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.
SE FULLSTÄNDIG BESKRIVNING DÖLJ FULLSTÄNDIG BESKRIVNING