Namn
Taltrastvägen 11

Taltrastvägen 11

Vallentuna

Såld

Taltrastvägen 11, Nyby, Vallentuna

I idylliska Nyby står denna eleganta enplansvilla och blickar ut över det välmående kvarteret. Den väl tilltagna altanen fullkomligen ropar efter grillfester och med direktaccess från både kök och vardagsrum blir det enkelt att ha gäster! Här har man inte sparat på något. Hela huset utstrålar hemtrevnad och trivsel, den läckra takhöjden i vardagsrummet och den värmande kaminen sätter verkligen pricken över "i", att det därtill bjuds på genomgående vattenburen golvvärme gör inte direkt saken sämre... Detta är en plats på jorden för dig som söker en näst intill nybyggd villa belägen på gata utan genomfart där kompisar till barn eller barnbarn gömmer sig i var och vartannat grannhus. Eleganta stensättningar välkomnar dig till Taltrastvägen 11 och bilen parkerar du tryggt i garaget där även förrådet finns. Närheten till naturen är påtaglig i denna skyddade oas med närhet till Lindö Golfklubb. Direktbuss 687 till Kista finns.

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 117 kvm
 • 3 varav 2 - 3 sovrum
 • taxeringsinformation
 • 2010
 • 932 kvm

Välkommen in

Kök

Kök med matplats

Härligt ljusinsläpp

Kök med utgång till altanen

Altanen utanför köket

Stilrent och fräscht

Öppen planlösning mot vardagsrummet

Ljusinsläppet är fantastiskt

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum med utgång till altan

Altan

Vardagsrum med öppen spis

Öppen spis

Sovrum

Sovrum med spegelskjutdörrsgarderob

Helkaklat badrum

Med duschörna i glas

Sovrum

Sovrum

Wc

Nu går vi ut och kikar

Härlig baksida

Stor trädäckad altan

Altan

Träd på uppväxt

Fasadbild

Markiser är aldrig fel

Vy från altanen

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planritning

Alternativ planlösning

Taltrastvägen 11

Nyby, Vallentuna

I idylliska Nyby står denna eleganta enplansvilla och blickar ut över det välmående kvarteret. Den väl tilltagna altanen fullkomligen ropar efter grillfester och med direktaccess från både kök och vardagsrum blir det enkelt att ha gäster! Här har man inte sparat på något. Hela huset utstrålar hemtrevnad och trivsel, den läckra takhöjden i vardagsrummet och den värmande kaminen sätter verkligen pricken över "i", att det därtill bjuds på genomgående vattenburen golvvärme gör inte direkt saken sämre... Detta är en plats på jorden för dig som söker en näst intill nybyggd villa belägen på gata utan genomfart där kompisar till barn eller barnbarn gömmer sig i var och vartannat grannhus. Eleganta stensättningar välkomnar dig till Taltrastvägen 11 och bilen parkerar du tryggt i garaget där även förrådet finns. Närheten till naturen är påtaglig i denna skyddade oas med närhet till Lindö Golfklubb. Direktbuss till Kista finns.

Interiör

HALL
Grå klinker och vita väggar ger den rätta känslan. Bra avhängningsmöjligheter för dina ytterkläder finns i den angränsande klädkammaren.

KÖK
Här ligger parkett på golvet och väggarna går i ljusa toner. Köket har stilrena vita skåpluckor med vitt kakel ovanför och en bänkskiva i ek. Samtliga vitvaror av märket Siemens. Rymlig matplats för middagar i goda vänner lag. Här finns också utgång till uteplatsen och den insynsskyddade trädgården.

VARDAGSRUM
Stort och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning mot köket, den läckra takhöjden ger definitivt det lilla extra. Även här finner du ljusa väggar och en klassisk ekparkett. Här kan du värma dig vid kaminen en kall vinterdag likväl som du under sommaren njuter av flertalet utgångar till den soliga altanen. Gissar att huset är ljuvligt att bo i under alla årstider faktiskt.

SOVRUM
Ljust sovrum med mönstrad tapet och parkettgolv. En garderob och hylla med glasdörrar ingår.

MASTERBEDROOM
Trivsamt masterbedroom med ljus tapet och parkettgolv. Garderobsvägg med spegelskjutdörrar uppfyller förvaringsbehovet.

BADRUM
Tjusigt helkaklat badrum i vitt och grått. Duschvägg i glas, tvättställ i kommod med spegelskåp ovan, högskåp, handukstork och wc. Då badrummet är så pass stort så finns goda möjligheter till att sätta in ett badkar (förberett).

WC
Helkaklad wc med tvättställ i kommod med spegel ovan och wc.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med grått klinker och vitmålade väggar. Tvättho och bänkskiva är alltid praktiskt. Tvättmaskin och torktumlare av märket Bosch.

Övriga Byggnader

Fiber finns indraget
Larm finns med Sector Alarm idag
Varmvattenberedare 2010

Allmänt om området

Nyby är ett nytt område bestående av villor. Här bor du barnvänligt och mycket nära naturen. Du tar dig ner till centrum till fots eller på några minuter med bil eller buss. Nära till Lindö golfbanor samt skog för svamp och bärplock.

Kommunikationer:

Buss 660 tar dig till Ormsta eller Vallentuna station till Roslagsbanan. Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter.

För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort.

Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad.

Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min.

Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation:

För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.
Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till
Barn- och ungdomsförvaltningen
Vallentuna kommun
Box 29
186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.


* Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Allmänt om fastigheten

 • Friköpt
 • Areal: 932 kvm
  Typ: trädgårdstomt
 • Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
 • Andel i samfällighet/GA: Vallentuna-Nyby GA:6 Beteckning: Vallentuna Vallentuna-Nyby GA:6 Fastighetsregistret: Senaste ändring: 2014-07-04 Församling: (0115) Ändamål: Vattenledningar inkl. Tillh. Ventiler, dagvattenledningar med brunnar, spillvattenledningar inkl. Tillh. Rensbrunnar, infiltrationsrör, vägar, trottoar, gång-och cykelvägar, lekplats, ngrön-och naturytor belysning med tillhörande stolpar, ledningar och elserviceskåp. Delägande fastigheter: Vallentuna-Nyby 1:21, 1:23-1:41, 1:217-1:266 Förvaltning: Nyby backes samfällighetsförening Åtgärder: Anläggningsåtgärd, 2014-07-04, 0115-11/40 Rättigheter: Förmån: 1 Officialservitut 0115-11/40 Utrymme

Byggnad

 • Vallentuna-Nyby 1:222
 • 1-plansvilla
 • 2010
 • Utfärdad 2017-08-08
  Energiprestanda: 106 kWh/m² (Atemp) och år
 • Betongplatta
 • Trä
 • Trä
 • 3-glas
 • Trä
 • Betongpannor
 • Frånluftsvärmepump

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.