Namn
Takpannevägen 129

Takpannevägen 129

Vallentuna

Såld

Takpannevägen 129, Åby Park, Vallentuna

Här bor man i en radhusliknande lägenhet nära kommunikationer och skolor. Trivsamt stort kök med plats för stora middagsbjudningar. Fyra bra sovrum möjliggör för stora familjen att trivas och vardagsrummet bjuder på en balkong där utsikten är fri och solen trivs. Entrén ligger på nedre plan och resten av lägenheten ligger en respektive två trappor upp. Stor lekplats lockar barnen! Centralt läge med några minuters promenad till Vallentuna Centrum, Roslagsbanan och alla bussar som tar dig vidare kors och tvärs i Storstockholm! Avgiften inkluderar värme, v/a, kabel-tv & fiber!

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 129 kvm
 • 5
 • föreningens information
 • 7 417 SEK/mån inkl. värme, vatten, internet och kabel-tv.
 • 1981-83

Entrén där trappen tar dig upp...

Till hallen på övre plan

Hall

Helkaklat badrum...

Med badkar att slappna av i

Vardagsrum med utgång...

Balkong vy

Nu går vi in igen

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Matplats

Matplats mot hallen

Sovrum

Badrum

Badrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Fasadbild

Fasadbild

Fasadbild

Lekplatsen väntar

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planritning Entréplan

Planritning Övre plan

I närheten

Takpannevägen 129

Åby Park, Vallentuna

Här bor man i en radhusliknande lägenhet nära kommunikationer och skolor. Nyrenoverat kök med plats för stora middagsbjudningar. Fyra bra sovrum möjliggör för stora familjen att trivas och vardagsrummet bjuder på en balkong där utsikten är fri och solen trivs. Entrén ligger på nedre plan och resten av lägenheten ligger en respektive två trappor upp. Stor lekplats lockar barnen! Centralt läge med några minuters promenad till Vallentuna Centrum, Roslagsbanan och alla bussar som tar dig vidare kors och tvärs i Storstockholm! Avgiften inkluderar värme, v/a, kabel-tv & fiber!

Interiör

ENTRÉN ligger i markplan (observera att man inte har uteplats utan här har man balkong).

Liten hall med en trappa upp till första plan.

HALL
Vita väggar och mörkt laminatgolv. Två garderober finns.

KÖK
Ett trevligt nyrenoverat kök med vita skåpluckor och svart kakel ovan den mörka laminat bänkskivan. Här finns plats för matbord för ca 6 personer. Maskinparken består av, kyl, frys, mikro, ugn, induktionshäll, diskmaskin och kolfilterfläkt. Laminatgolv och vita väggar.

BADRUM
Badrum med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Handfat i kommod, wc, vädringsfönster och badkar med takdusch.

VARDAGSRUM
Välkommen in i ett ljust vardagsrum med parkettgolv och vita väggar som piffas upp med en vit mönstrad fondvägg. Stora fönster och utgång till den härliga balkongen med fritt soligt läge.

SOVRUM
Mörkt laminatgolv och vita väggar med ljus fondtapet.

ÖVREPLAN

HALL
Ljus hall med vita väggar och mörkt laminatgolv.

SOVRUM
Mörkt laminatgolv och vita väggar som kryddas med en mörk fondvägg.

MASTERBEDROOM
Stort rymligt sovrum med vita väggar och mörkt laminatgolv.

SOVRUM
Vita väggar med mönstrad fondvägg och golvet är ljust.

SOVRUM
Vita väggar och mörkt laminatgolv.

BADRUM
Blå plastmatta och vitt kakel. Dusch, Wc och handfat i kommod.

Övrigt om bostaden

Enligt den ekonomiska planen är lägenheten 4 rum och kök
Förråd bakom huset ca 10m²
Balkong i väster
Fiber finns indraget
Årsavgift ej angiven av föreningen i lägenhetsregistret.

Förening

Brf Åby Park

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 337 lägenheter varav 260 är bostadsrätter.
Förråd om ca 6-7 kvm i länga.

Föreningen har fem tvättstugor i området. Bokning av dessa sker genom en elektronisk bokningstavla i respektive tvättstuga.
Barnlokal, vuxenlokal samt bastu/solarium finns att boka.

Området ligger på gångavstånd till Vallentuna centrum, tågstation och busslinjer. Stockholm Östra nås på 20-25 min med tåg och busslinjerna går bl.a. till Täby, Mörby, Upplands-Väsby och Arninge. Det finns även snabb-bussar till Humlegården.
Området är uppbyggt av gårdar och bostäder som ligger längs med gångstråk. Varje gård har sin egen prägel. Det finns lekparker utspridda över området samt en stor centralt belägen lekplats.
Hjälmstaskolan (F-åk 9), Ormstaskolan (F-åk 6), Montessoriskola (F-åk 9), Vallentuna gymnasium och dagis ligger i närheten.

För kontakt med föreningen och för övrig information, se föreningens hemsida: www.aby-park.se

Renoveringar

2015 I föreningen finns fem renoverade tvättstugor med nya maskiner.
2016 Fasaderna målade

Parkering

P-platser uthyrs i turordning genom kölista. Kostnaden för parkeringsplats är 250 kr per månad.
Garage uthyrs i turordning genom kölista. Kostnaden för garage är 400 kr per månad.

Tv och bredband

Bredband 100 Mbit finns kollektivt i alla bostadsrätter för 170 kr i månaden.
Våra hyresgäster kan beställa bredband via Ownit för 250 kr i månaden. Som hyresgäst kan du även uppgradera till 100 Mbit för 299 kr i månaden.

Föreningen har Kabel-TV via Bredbandsbolaget.
Vi har både ett analogt och ett digitalt basutbud i föreningen. Du väljer alltså själv hur du vill se på TV. Med analoga sändningen har du maximal boxfrihet, med digitalt får du bättre ljud och bildkvalité och kan utnyttja kapaciteten i din TV samt köpa till extra kanaler.

Möjlighet till IP-Telefoni via vårt bredband finns.

Allmänt om området

Närhet till IP med två ishallar, en matcharena och en träningshall, tennishall, gym, 3 fotbollsplaner och motionsspår. Ca 3,5 km till Veda Ridcenter. I Vallentuna finns det även ett badhus, som drivs av Gym & Sim. Kvarnbadet är beläget vid Vallentunasjöns norra ände. Kvarnbadet består av en tempererad 50 metersbassäng med 8 banor. En 17,5 metersbassäng för simskola och de mindre simkunniga barnen. En plaskdamm för de allra minsta barnen. Vallentuna golfklubb. Gångavstånd till Vallentuna centrum. Ormstaskolan F-6 år. Förskola.

Kommunikationer:

Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter.

För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort.

Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad.

Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min.

Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation:

För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.
Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till
Barn- och ungdomsförvaltningen
Vallentuna kommun
Box 29
186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

* Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Lägenhet

 • Bostadsrätt
 • 2 av 2

Byggnad

 • Lägenhet
 • 1981-83
 • Utfärdad 2008-10-24
  Energiprestanda: 151 kWh/m² (Atemp) och år
 • 3-glas
 • Vattenburen

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.