Namn
Svista 15

Svista 15

Vallentuna

Såld

Svista 15, Sjöberg/Svista, Vallentuna

Hej du hästälskare och alla andra, det är dax så nu kör vi! I vacker lantlig miljö ligger denna nyproducerade villa inbäddad i grönska. Vyn från huset är ett levande konstverk, här kan man under alla årstider skåda hur naturen förändras! Altanen som omgärdar huset i vinkel ler mot solen från morgon till kväll och bjuder på vidunderlig utsikt över de vackra vidderna. På första parkett kan man följa fölungar från deras första staplande steg och sedan se dem växa upp till ståtliga springare. Bli heller inte förvånad om du väcks av klapprande hovar från någon av de ridvägar som finns i husets direkta närhet. Huset är som sagt helt nytt och inrett i ljusa sobra toner. Här finner man såklart ett fullutrustat kök med fin matplats, ett mindre vardagsrum som med lätthet kan växa genom borttagande av ett stycke vägg (se planlösnings alternativ). Fem stycken rofyllda sovrum där drömmar om ett boende på landet men ändå nära stan går i uppfyllelse. Två påkostade badrum med stora exklusiva plattor och skön golvvärme väntar på kalla fossingar. Givetvis hittar du även en separat tvättstuga samt ett allrum som heter duga och garanterat blir barnens favoritplats! Rejält garage med elport och många parkeringar på gårdsplanen rymmer alla familjens fordon. Huset värms av luft/vattenpump. Ca 30 minuters bilfärd till Stureplan, 3 km till Brottby och 7 km till Åkersberga.

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 156 kvm
 • 7 varav 5 sovrum
 • säljarens information
 • 2018
 • 3 979 kvm

Det underbara huset

Då är det dags att gå in i huset

Underbart kök med gott om förvaring

Kök i vinkel

Kök med plats för matbord

Vy mot kök

Kök mot vardagsrummet

Vardagsrum med härligt ljusinsläpp

Utgång till altan

Altan med rogivande utsikt

Vardagsrum

Helkaklat badrum med dusch

Badrum

Badrum

Sovrum/Arbetsrum

Master Bedroom

Tvättstuga

Då har vi kommit upp för trappan

Allrum

Allrum

Helkaklat badrum med badkar

Badrum

Badrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Välkommna tillbaka

Underbar och stor altan

Entrésida

Här finns självklart även garage

Fasadbild

Fasadbild

Fasadbild

Fasadbild

Från altanen har du en härlig vy mot...

Hästhage

Hästhage

Bryggbild

Planritning Entréplan

Planritning Övre plan

Fastighetskarta

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

I närheten

Svista 15

Sjöberg/Svista, Vallentuna

Hej du hästälskare och alla andra, det är dax så nu kör vi! I vacker lantlig miljö ligger denna nyproducerade villa inbäddad i grönska. Vyn från huset är ett levande konstverk, här kan man under alla årstider skåda hur naturen förändras! Altanen som omgärdar huset i vinkel ler mot solen från morgon till kväll och bjuder på vidunderlig utsikt över de vackra vidderna. På första parkett kan man följa fölungar från deras första staplande steg och sedan se dem växa upp till ståtliga springare. Bli heller inte förvånad om du väcks av klapprande hovar från någon av de ridvägar som finns i husets direkta närhet. Huset är som sagt helt nytt och inrett i ljusa sobra toner. Här finner man såklart ett fullutrustat kök med fin matplats, ett mindre vardagsrum som med lätthet kan växa genom borttagande av ett stycke vägg (se planlösnings alternativ). Fem stycken rofyllda sovrum där drömmar om ett boende på landet men ändå nära stan går i uppfyllelse. Två påkostade badrum med stora exklusiva plattor och skön golvvärme väntar på kalla fossingar. Givetvis hittar du även en separat tvättstuga samt ett allrum som heter duga och garanterat blir barnens favoritplats! Rejält garage med elport och många parkeringar på gårdsplanen rymmer alla familjens fordon. Huset värms av luft/vattenpump. Ca 30 minuters bilfärd till Stureplan, 3 km till Brottby och 7 km till Åkersberga

Interiör

Allmän beskrivning. Välkommen till Svista/Sjöberg, en plats på gränsen mellan Österåker och Vallentuna men bara ett stenkast från idylliska Garnsviken. Som granne till hästgårdar och omkringliggande hagar finner du tillgång till ett flertal ridhus och uppstallningsmöjligheter för den hästintresserade, eller rättare sagt till dennes hästar:)

ENTRÈPLAN

HALL
Rymlig hall med ljust läckert golv och klassiskt vita väggar som piffats upp med en mönstrad fondvägg. Plats för avhängning.

VARDAGSRUM
Samma ljusa snygga golv och även här vita väggar. Utgång till altanen som i vinkel bjuder på både utsikt och underbar sol. Detta rum kan med lätthet göras större om man så önskar, se alternativ planlösning.

KÖK
Öppen planlösning mot vardagsrum. Vita luckor, mörkgrå bänkskiva med vitt kakel ovan. Maskinparken består av ugn, Micro och integrerad diskmaskin, kyl och frys. Utgång ut till den härliga altanen.

BADRUM
Läckert badrum med klinker och kakel i marmor. Härlig underliggande golvvärme, wc, handfat i kommod, dusch och handukstork. Spotlights i taket.

SOVRUM (ANVÄNDS IDAG SOM KONTOR)
Samma snygga golv och även här är väggarna klassiskt vita. Garderobsvägg finns. Detta är det rum som den som önskar kan förstora vardagsrummet med hjälp av.

SOVRUM
Master bedroom med fint ljusinsläpp och underbara vyer över hagarna. Samma ytskikt som övriga rum.

TVÄTTSTUGA
Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättho står till din tjänst när tvättberget skall fixas. Här finner du dessutom en praktisk grovingång. Frånluftsvärmepump, Nibe F730

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Härligt rum där stora soffan ryms, dessutom finns en praktisk lekhörna eller varför inte läshörna. Fin platsbyggd bokhylla blir en snygg detalj. Inbyggda spotlights i taket. Ytskikten går i samma stil som tidigare rum.

SOVRUM
Lite större än de andra sovrummen uppe, mysigt rum som sväljer en dubbelsäng. Enhetliga ytskikt.

SOVRUM
Fint barnrum med samma snygga golv och väggar som tidigare, dessutom finns en fondvägg i rosa mönster.

SOVRUM
Mysigt barnrum med samma snygga golv och väggar som tidigare.

BADRUM
Spotlighten lyser fint ner på det helkaklade badrummet som även här bjuder på marmor. Golvvärme, handukstork, badkar och dubbalehandfat i kommod.

Övrigt om byggnaden

Fiber kommer preliminärt att erbjudas i området under hösten.

Ingår del i brygga med fri båtplats samt fiskerättigheter. Diskussioner förs av samfällighetsföreningen ang. renovering av bryggan. Förslag finns på att renovera själva, alt. att lägga ut på entreprenör. Inga beslut tagna gällande detta.

Om du har båt tar du dig enkelt ut i skärgården via den sluss som finns i Garnsviken.

Flertalet ridhus inom en radie av 4 km. Närmaste 200 m bort, närmaste grannen.

Förhandsbesked på preliminärt taxeringsvärde är beställt.

Övriga Byggnader

Lekstuga.
Garage med elport.
Nere i slänten står det ett gammalt pumphus, med en gammal grävd brunn som ej är i bruk.

Allmänt om området

Svista ligger i östra delen av socknen Össeby. Området gränsar till Brottby i norr, Körlinge i väster och Sjöberg i söder.

Unikt område som präglas av hästgårdar och lantliga omgivningar intill Garnsviken med direkt närhet till Åkersberga och Brottby, access påfart E18, med 30 minuter till Stureplan.

Allmänt om fastigheten

 • Friköpt
 • Areal: 3 979 kvm
  Typ: trädgårdstomt
 • Enskilt vatten året om. Ny borrad brunn ca 75m. Enskilt avlopp med mini-reningsverk
 • Förmån: Officialservitut Källa, Väg, 01-ÖSN-181.2 Andel i samfällighet/GA: Svista S:2 (och FS:1 som ej är aktuell längre enligt säljaren). Ändamål: Båt-o badplats med väg

Byggnad

 • Norrtorp 3:1
 • 1½-plansvilla
 • 2018
 • Utfärdad 2018-08-06
  Energiprestanda: 49 kWh/m² (Atemp) och år
 • Isolergrund
 • Trä
 • Trä
 • 3-glas
 • Trä
 • Betongpannor
 • Frånluftsvärmepump

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.