Namn
Svinningeuddsvägen 45

Svinningeuddsvägen 45

Österåker

Svinningeuddsvägen 45, Svinninge, Österåker

Varmt välkommen till denna exklusiva villa i vackra Svinningeudd. Med betagande havsutsikt och materialval i högsta klass är detta boende något utöver det vanliga. Denna villa måste upplevas på plats inne i huset, det är därför jag välkomnar dig extra mycket på min visning!

Med del i brygganläggning promenerar du ner till den gemensamma bryggan och tar dig ett morgondopp. Frukosten njuts förslagsvis på den mycket generösa underhållsfria altanen om ca 100 m². Här finner du solen från morgon till kväll. På kvällen erbjuds den sena kvällssolen i det inglasade uterummet, innan middagen kanske ett skönt spabad i utejacuzzin kan locka.

På entréplan erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönsterpartier för underbar utsikt över Svinningeviken. Sovrum, tvättstuga och riktigt generöst badrum med rymligt bubbelbadkar, bastu och dusch. Väl på övre plan finner du ljuvligt allrum med slående havsutsikt och stilren braskamin, tre generösa sovrum varav ett med walk-in-closet, härligt badrum som är gigantiskt med dusch och dubbel kommod.

Svinninge, ett expansivt område med endast 20 minuter till Stockholm, närhet till Åkersberga, Arninge, Täby och Waxholm. Här är visningen du inte vill missa! Ring för bokad visning!

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Pris

9 995 000 SEK

eller högstbjudande

Kort fakta

 • 171 kvm
 • 6 varav 4 sovrum
 • taxeringsinformation
 • 2016
 • 1 524 kvm
 • 6 286 000 SEK
 • 26 324 SEK/år
 • 6 598 000 SEK

Svinningeuddsvägen 45

Fantastisk fastighet med havsnära läge

Stilrent kök med ljusa luckor och lådor

Detaljbild kök

Kök med goda förvaringsmöjligheter

Kök med havsutsikt

Detaljbild kök

Matplats med magisk utsikt

Matplats i kök

Härlig öppen planlösning

Detaljbild matplats

Utgång till den generösa altanen

Vardagsrum med havsutsikt

Detaljbild vardagsrum

Utsikt från matplatsen

Vardagsrum i vinkel

Sovrum entréplan

Lyxigt helkaklat badrum

Stilrent badrum med bubbelbad entréplan

Bastu med ljusinsläpp

Ingång till bastu

Tvättstuga med praktisk groventré

Entré

Inre hall

Välkommen in!

Detaljbild trappa

Generöst allrum övre plan

Detaljbild

Allrum med plats för stor soffa

Havsutsikt

Allrum med ljusinsläpp och magisk havsutsikt

Utsikt från allrummet på övre plan

Allrum med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna

Generöst allrum med braskamin

Stilrent masterbedroom övre plan

Sovrum övre plan

Sovrum alternativt gym övre plan

Fantastiskt badrum på övre plan

Helkaklat badrum övre plan

Magiskt uterum med kvällssol

Inglasat uterum

Inglasat uterum

Uterummet fortsätter ut mot altanen

Vy från övre plan

Magnifik havsutsikt

Njut i ditt egna spabad med havsutsikt

Detaljbilder på spabadet

Detaljbild spabad

Nedsänkt spabad

Utsikt

Utsikt

Generös altan med elstyrda markiser

Utsikt

Altan

Rymlig underhållsfri altan

Fantastisk altan i två nivåer

Altan

Här får alla plats!

Magisk altan med havsutsikt

Utsikt

Stilrent glasräcke runt hela altanen

Plats för stor loungegrupp

Svinningeuddsvägen 45

Fantastisk fastighet!

Fasad

Fasad

Svinningeuddsvägen 45

Välkommen!

Ett stenkast från havet

Grindar in till uppfarten

Framsida av huset

Vy från huset

Del i brygganläggning

Del i brygganläggning

Planritning på framtida garage, bygglov finns

Fastighetskarta

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planritning entréplan

Planritning övre plan

I närheten

Svinningeuddsvägen 45

Svinninge, Österåker

Varmt välkommen till denna exklusiva villa i vackra Svinningeudd. Med betagande havsutsikt och materialval i högsta klass är detta boende något utöver det vanliga. Denna villa måste upplevas på plats inne i huset, det är därför jag välkomnar dig extra mycket på min visning! Med del i brygganläggning promenerar du ner till den gemensamma bryggan och tar dig ett morgondopp. Frukosten njuts förslagsvis på den mycket generösa underhållsfria altanen om ca 100 m². Här finner du solen från morgon till kväll. På kvällen erbjuds den sena kvällssolen i det inglasade uterummet, innan middagen kanske ett skönt spabad i utejacuzzin kan locka. På entréplan erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönsterpartier för underbar utsikt över Svinningeviken. Sovrum, tvättstuga och riktigt generöst badrum med rymligt bubbelbadkar, bastu och dusch. Väl på övre plan finner du ljuvligt allrum med slående havsutsikt och stilren braskamin, tre generösa sovrum varav ett med walk-in-closet, härligt badrum som är gigantiskt med dusch och dubbel kommod. Svinninge, ett expansivt område med endast 20 minuter till Stockholm, närhet till Åkersberga, Arninge, Täby och Waxholm. Här är visningen du inte vill missa! Ring för bokad visning!

Länkar och dokument

Tipsa en vän

Interiör

---ENTRÉPLAN---

HALL
Välkomnande ljus och rymlig hall med vita väggar och ljusgrått exklusivt klinkergolv med stora snygga 60 x 60 cm plattor. Du finner goda förvaringsmöjligheter för dina ytterkläder. Fönster för ljusinsläpp och spottar i taket. REdan i hallen möts du av den underbara havsutsikten.

KÖK
Otroligt stilrent kök från Marbodal med ljusa luckor och lådor. Du finner extra skåpslösningar och skafferi. Ovan arbetsytorna i grått laminat sitter stänkskydd i form av kakel med marmorimitation. Maskinparken består av rostfria vitvaror från Siemens så som induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och inbyggd mikrovågsugn. Även diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Fönster för ljusinsläpp som vetter mot nordost. Köket har vita väggar och ljusgrått laminatgolv. I taket infällda spotlights. Rymlig matplats som erbjuder plats för flertalet middagsgäster.

VARDAGSRUM
Ljuvlig vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Även här vita väggar och ljusgrått laminatgolv samt infällda spotlights i taket. Här finner du plats för den stora soffan och mediemöbeln. Generösa fönster för fint ljusinsläpp som vetter ut mot trädgården och Svinningeviken. Husets fantastiska altan når du via vardagsrummet.

ALTAN
En underbar altan om hela ca 100 m² med underhållsfri komposittrall från Ecowood. Längs altanen finns ett snyggt tonat glasräcke. Njut av ditt alldeles egna spabad med belysning som växlar färger. Spotlights både i altanen och runt hela huset.

SOVRUM
Generöst sovrum med vita väggar och ljusgrått laminatgolv. Här finner du plats för den större sängen. Fönster för ljusinsläpp och vädring som vetter mot framsidan. En garderob för dina kläder.

BADRUM
Badrum med stenväggar i naturnära toner och blankpolerat stengolv även här med 60 x 60 cm plattor med skön golvvärme. Vitt handfat med kommod, ovan spegel med belysning samt en inbyggd nisch. Härlig takdusch med dubbla munstycken från Hans Grohe, handdukstork för sköna varma handdukar från Terma samt WC-stol från Duravit. Njut av ett långt bad i bubbelbadkaret! Efter avslutat bad går du in i din egna bastu med aggregat från Tylö. I taket infällda spotlights. Fönster för ljusinsläpp och vädring.

TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga med vita väggar och ljusgrått klinker på golvet. Praktisk groventré för dina smutsiga stövlar. Diskbänk och praktisk arbetsyta för vikning av kläder. Tvättstuga och torktumlare från Siemens. Du finner även ett städskåp för ytterligare förvaring. Infällda spotlights i taket.

---ÖVRE PLAN---

ALLRUM
Underbart generöst allrum med stilren rund braskamin från Contura, en riktig mysfaktorshöjare! Rummet har vita väggar och ljusgrått laminatgolv. Du finner plats för den stora soffan som rymmer hela familjen. Ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna längs med hela väggen. och magisk havsutiskt! I taket sitter infällda spotlights.

MASTERBEDROOM
Fantastiskt masterbedroom med vita väggar och ljusgrått laminatgolv. Praktiskt generösa inbyggda klädskåp med skjutdörrar för alla dina kläder. Fönster för fint ljusinsläpp. Badrummet nås enkelt från detta sovrum.

SOVRUM
Sovrum med även här vita väggar och ljusgrått laminatgolv. I dagsläget används detta rum till en klädkammare med praktiskt inbyggda garderober. I anslutning till sovrummet finner du även en walk in closet med skjutdörr och spotlights i taket. Du finner även en skjutdörrsgarderob för extra förvaring av dina kläder. Fönster för ljusinsläpp och vädring.

SOVRUM
Sovrum med vita väggar och ljusgrått laminatgolv. Här finns plats för generös säng och skrivbord, i dagsläget husets gym. En garderob för förvaring.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått kakel på väggarna och grått klinker på golvet med golvvärme. Dubbelkommod med vita lådor och ovan spegel med belysning. Takdusch och dubbla munstycken från Hans Grohe och även här handduktstork från Terma samt WC-stol från Duravit. Spotlights i taket. Litet fönster för ljusinsläpp och vädring.

Övrigt om byggnaden

Njut av solens strålar från morgon till kväll på den underhållsfria ljuvliga altanen med utsikt över havet. Den sena kvällssolen njuter du i det inglasade uterummet, givetvis med skjutbara glasdörrar.

Utespa från Balboa för cirka 5 personer med olika belysning.

Slipp borttappade nycklar, detta hus är utrustat med praktiskt kodlås

Dyker regnet upp som oinbjuden gäst skyddas altanen snabbt tack vare de elstyrda markiserna

Spotlight i altan och trappsteg

Fiber finns 100 Mbit

Hemlarm finns via Verisure

Övriga Byggnader

Detta är ett Borohus som är extremt välisolerat och ger låga driftskostnader. Vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan.

Påkostad stenlagd uppfart med mur och elektriska grindar med plats för 3-4 stycken bilar. Stenläggning med spotlights.

Inglasat uterum om ca 15 m² med skjutbara glasdörrar med plats för långa sköna lediga dagar med kvällssol.

Del i brygganläggning. Här tar du ditt morgondopp, och varför inte ta med frukosten?

Trädgård med plan gräsmatta och liten söt tujahäck nedanför den underhållsfria altanen med snyggt glasräcke.

Allt försett för att bygga ett dubbelgarage med betongplatta och vattenburen golvvärme samt inredd ovanvåning. Kostnad ca 500 000 kr med en svensk byggfirma, bygglov finns.

Allmänt om området

Svinninge, ett expansivt område längs kusten mot Resarö ström. Området har detaljplanerats med anslutning till kommunalt V/A och utbyggnad av gång- och cykelvägar. Tomterna är stora med generösa byggrätter. Här bor du lantligt med skärgårdens bad- och båtliv inpå knuten och ändå inte mer än 20 min med bil till Stockholm City. Bad och båthamn finns strax intill Svinninge Marina, Svinninge båtsällskaps hemsida
Här finns härliga grönområden med ett stort antal naturstigar som gör det lättillgängligt för rekreation, bärplockning och svampplockning.
De flesta i området bor idag permanent, än om några sommargäster dröjer kvar. Förskola finns vid Skåvsjöholm, Hagbyhöjden och Rydbo. Skola finns i Rydbo och vid Åkers Runö station.
Planer finns för skola och förskolor i området. Idag väljer de flesta förskola/skola i Rydbo där det finns med Montessoripedagogik eller i kommunal regi. För mer info finns: Svinninge vägförenings hemsida

Allmänna kommunikationer finns till Stockholm med buss 683. Den går via Täby till Danderyds sjukhus T-bana. Man kan, vid Kulla vägskäl, byta till buss 670 som går till Tekniska högskolan, restid c:a 30 min. Med bil tar det cirka 20 minuter till Roslagstull. De finns även parkering vid Kulla vägskäl om man vill ta buss 670 (direktbuss till Mörby/Danderyd/Östra station). Alternativt finns Roslagsbanan från Rydbo där det också finns parkering. Gång/cykelväg längs med Nantes och Svinningevägen sträcker sig till Åkersberga.

Att bo i Österåker kommun innebär närhet till skärgård, bad och en fantastisk natur samtidigt som du når Stockholm på ca 20 minuter. Svinninge handel ligger längs Svinningevägen, här finns närlivsbutik, pizzeria och thaivagn. I närområdet finns Skåvsjöholms kursgård med både aktiviteter och restaurang.
För den som söker ett större utbud finns Arninge C eller Åkersberga Centrum, ett delvis nybyggt och tillbyggt centrum med mycket bra vardaglig service. För mera information gå in på
Åkersberga Centrum
och Österåker kommun

För dig som vill ha ett aktivt friluftsliv är möjligheterna stora. Du kan fiska, rida, cykla, jogga, promenera eller vintertid åka långfärdsskridskor och längdskidor i kommunens många friluftsområden. Totalt finns det fem golfbanor inom kommunen, sammanlagt tre st 18-hålsbanor och två st korthålsbanor.

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

* Skall Ni sälja Er bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-540 875 75

Allmänt om fastigheten

 • Friköpt
 • 26 324 SEK/år
 • Värme: 12 480
  El: 4 044 SEK
  Vatten: 8 600 SEK
  Renhållning: 1 200 SEK
  Beräknat på antal pers: 2
  Kommentar till driftskostnaden: I hushållet 2 vuxna. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.
 • 220
 • 6 286 000 SEK
 • 6 598 000 SEK
 • Areal: 1 524 kvm
  Typ: Trädgårdstomt
 • Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
 • Andel i samfällighet/GA: Svinninge GA:16 Ändamål: Väg och brygga Svinninge GA:17 Ändamål: Vägar och vägbelysning

Byggnad

 • Svinninge 1:273
 • 2-plansvilla
 • 2016
 • Utfärdad 2018-05-07
  Energiprestanda: 52 kWh/m² (Atemp) och år
 • Betongplatta
 • Trä
 • Trä
 • 3-glas isoler.
 • Trä
 • Betongpannor
 • Frånluftsvärmepump och braskamin

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.