Namn
Slånbärsvägen 3

Slånbärsvägen 3

Täby

Såld

Slånbärsvägen 3, Viggbyholm, Täby

Med högt fint läge mot väster och sol hela dagen ligger denna trevliga 2-plansvilla i suterräng. Lugnt mycket barnvänligt läge på lummig tomt i attraktiva Viggbyholm med gångavstånd till bra förskolor, skolor, vackra grönområden med Rönningesjön och Roslagsbanan. Ljusa och luftiga ytor i kombination med smakfulla materialval och husets läge gör detta till ett mycket trivsamt boende för såväl gammal som ung. Ljust stort vardagsrum om ca 40 m2 med braskamin för värme och trevnad. Arbetskök i vitt och rymlig ljus matsalsdel med utgång till balkong. Fem sovrum varav ett med egen ingång, perfekt för tonårsrum och ett med utgång till stor balkong med utsikt över området. Två helkaklade badrum och bra förvaringsutrymmen i förråd och stor tvättstuga.

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 170 kvm
 • 65 kvm
 • 6 varav 4 - 5 sovrum
 • taxeringsinformation
 • 1947
 • 915 kvm

Slånbärsvägen 3 högt beläget i populära Viggbyholm

Generöst vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck

Plats för stort matbord vid braskaminen

Smakfullt parkettgolv och vitmålade väggar

Härligt värmande braskamin

Vardagsrum med utgång till uteplats

Stort sovrum med utgång till solig balkong i västerläge

Rymlig klädkammare och garderob i sovrum

Rymlig matplats på övre plan med utgång till balkong

Ljus och rymd i matdel med bra arbetskök

Kök i vitt med bra förvaring

Kök med bra arbetsytor och maskiner i rostfritt

Snyggt kakel ovan arbetsytan i ek

Den tidigare matplatsen har blivit en del av arbetsköket

Blick in till vardagsrum från matsalen

Fräscht modernt helkaklat badrum i vitt med mörkt klinkergolv

Rymlig tvättstuga med goda arbetsytor

Ombyggt förrådsrum som idag används som sovrum

Luftig ljus och välkomnande hall med garderobsvägg

Tapetserat sovrum med parkett som idag används som kontor

Sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv

Sovrum med garderobsvägg och utgång till den rymliga balkongen

Stor balkong med utsikt över området och fint solläge

Sovrum med plats för stor säng och skrivbord

Helkaklat badrum-10 med golvvärme

Stensatt uteplats i österläge

Uteplats på husets framsida i västerläge

Stor tomt om ca 915 m2 med bra lekyor

Fastighetskarta

Viggbyholms station

Ängsholmsbadet med sandstrand

Rönningesjön

Skavlöten med badplats

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planritning nedre plan

Planritning övre plan

I närheten

Slånbärsvägen 3

Viggbyholm, Täby

Med högt fint läge mot väster och sol hela dagen ligger denna trevliga 2-plansvilla i suterräng. Lugnt mycket barnvänligt läge på lummig tomt i attraktiva Viggbyholm med gångavstånd till bra förskolor, skolor, vackra grönområden med Rönningesjön och Roslagsbanan. Ljusa och luftiga ytor i kombination med smakfulla materialval och husets läge gör detta till ett mycket trivsamt boende för såväl gammal som ung. Ljust stort vardagsrum om ca 40 m2 med braskamin för värme och trevnad. Arbetskök i vitt och rymlig ljus matsalsdel med utgång till balkong. Fem sovrum varav ett med egen ingång, perfekt för tonårsrum och ett med utgång till stor balkong med utsikt över området. Två helkaklade badrum och bra förvaringsutrymmen i förråd och stor tvättstuga.

Interiör

Övre plan

KÖK
Välplanerat arbetskök i vitt med flertalet vita skåp till förvaring och rymlig arbetsyta i ek på båda sidor av köket. Här finns spishäll med varmluftsugn (Bosch-2010), diskmaskin (Bosch-2012), spisfläkt (Siemens-2010) och kyl och frys (LG-2017). Här finns även praktisk groventré.

VARDAGSRUM
Härligt stort och ljust vardagsrum om ca 40 kvm med ljus tapet och parkettgolv. Fint ljus från stora fönster i två väderstreck som når hela den spatiösa ytan med plats för både möbelgrupp och matplats. Här finns även en härlig braskamin man kan njuta av kulna kvällar samt utgång till stenlagd uteplats i österläge med härlig förmiddagssol.

SOVRUM 1
Stort sovrum renoverat 2010 med parkettgolv och tapetserade väggar med fondvägg i ljus mönstrad tapet. Garderobsvägg med fem rymliga garderober erbjuder gott om utrymme till förvaring. Utgång till balkong i västerläge som tack vare fastighetens höga läge erbjuder en härlig vy utöver området.

SOVRUM 2
Ljust renoverat sovrum 2010 med parkettgolv och tapetserade väggar i motiv. Här finns plats för stor säng och skrivbord.

SOVRUM 3
Sovrum i ljusa färger med parkett, renoverat 2010.

BADRUM 1
Nyrenoverat smakfullt helkaklat badrum 2010 med klinker och golvvärme. Badkar, wc samt handfat.

Entréplan

HALL
Välkomnande stor hall med vita väggar, snyggt parkettgolv och garderobsvägg med plats för hela familjens ytterkläder.

SOVRUM 4
Stort sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar i motiv. Gott om plats till förvaring i två rymliga klädkammare. Utgång till uteplats i österläge.

SOVRUM 5
Stort sovrum med egen ingång, perfekt som tonårsrum. Då sovrummet är ett gammalt förråd så finns det höjdskillnader i golvet vilket ger rummet karaktär och charm.

BADRUM 2
Stort nyligen renoverat helkaklat badrum 2014 med klinkergolv med golvvärme. Här finns dusch, wc och dubbelhandfat med kommod.

TVÄTTSTUGA
Stor nyligen renoverad tvättstuga med vitmålade väggar och snyggt klinkergolv. Stor arbetsbänk med vitt kakel ovan ger gott om utrymme att arbeta vid. Här finns tvättho, två tvättmaskiner (Miele och Ariston), tvättho samt flertalet skåp till förvaring.

Övrigt om byggnaden

Avloppsstammar bytta 2014.
Tvättstuga helrenoverad även golvet ner till grunden bytt 2014.
Badrum helrenoverat och golv bytt ner till grunden 2014.
Fastigheten radonmätt 2017 till 270 bq/m3. Tidigare högre värden av markradon åtgärdat med radonsug.

Övriga Byggnader

Vidbyggt garage och rymlig infart med p-plats för flera bilar.

Allmänt om området

Viggbyholm är ett populärt barnvänligt område med närhet till både Rönningesjön med friluftsliv men också till bra skolor, förskolor, goda bussförbindelser och Roslagsbanan.
Fina promenadvägar och löpspår runt sjön, vid Rönningeby finns en 4H-gård med både djur, ponnyridning och våffelstuga. och Skavlötens idrottsanläggning. På vintern plogas långfärdsskridskobana och anläggs skidspår på Rönningesjön. Vid Viggbyholms station finns mysigt café med lunchmat och leksaksaffär. Det var på Viggbyholms gårds ägor man i början av 1900-talet anlade en station utmed den då nyöppnade Österskärslinjen på Roslagsbanan. Stationen fick ge namn åt det villasamhälle som till följd av järnvägen växte upp intill denna. Idag sträcker sig villasamhället mellan vattnet Stora Värtan och stadsdelarna Hägernäs, Näsbypark och Gribbylund. Det finns gott om förskolor och skolor i området, för mer information besök se Täby kommuns hemsida.

Kommunikationer
Goda kommunikationer med Roslagsbanan och bara 20 minuter till Stockholm. Här finns även buss 617 till Täby Centrum. Buss 629 till Danderyds Sjukhus där man kan byta till tunnelbanans röda linje. Buss 627 till Kista Centrum eller Arninge marknadsplats. För mer information besök se www.sl.se

Service
Vid Viggbyholms station finns mysigt café med lunchmat och leksaksaffär. Närhet till populära Ica Stop, möbelbutiker, Sats träningsanläggning, Arninge centrum samt det moderna Täby Centrum med sin mångfald av butiker och stora utbud av caféer och restauranger.

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

* Skall Ni sälja Er bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-732 50 00, 08-768 00 80.

Kommunikationer

.

Allmänt om fastigheten

 • Friköpt
 • Areal: 915 kvm
  Typ: suterräng
 • Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
 • Inskrivning, Avtalsservitut villa och årlig avgäld, 20/298

Byggnad

 • Viggbyholm 55:13
 • 2-plansvilla
 • 1947
 • Utfärdad 2010-05-27
  Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
 • Betongplatta
 • Lättbetong
 • Tegel/Puts
 • 2-glas
 • Betong
 • Betongtegel-09
 • Pelletspanna-2014 med acktankar-08

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.