Namn
Skogsliden 35

Skogsliden 35
Såld

Täby, Skarpäng

Skogsliden 35, 187 41 Täby

I populära och barnvänliga Skarpäng, på en lugn återvändsgata nära till bra skolor, förskolor så finner du denna välplanerade och rymliga 2-plansvilla i suterräng. Nära även till Ica Rösjöhallen, bra kommunikationer med flertalet bussar och härliga naturområden som t.ex. Rösjön där man kan bada på sommaren och åka skridskor, pulka och skidor på vintern. Nu finns chansen för den som behöver lite extra utrymme att förvärva dessa ca 190 kvm välplanerad boyta om 8 rok och hela 6 sovrum. Genomgående renoverad under sista 7 åren i ljusa moderna färger och vackra stavparkettgolv. Modernt kök-10/11 i vitt med maskiner i rostfritt och en ljus öppen planlösning mot matsalsdelen och vardagsrummet. Från vardagsrummet når man även den stora trädäckade solterrassen med fint solläge i söder och väster. Stort allrum och 5-6 rymliga sovrum. Två renoverade helkaklade badrum-13/15 med klinker och golvvärme. Vidbyggt garage och bra med plats för parkering framför garaget. Allt i gott skick och bara att flytta in.

Skogsliden 35
Såld
Boyta 190 kvm
Biyta 24 kvm
Rum 8 varav 6 sovrum
Areakälla Säljarens information
Byggår 1977
Tomt 786 kvm

INTERIÖR

Använd boyta idag totalt ca 190 kvm + biyta i garage ca 24 kvm.
Taxerad boarea 167 kvm + biarea 23 kvm, utan garaget.

ENTRÉPLAN

HALL
Ljus och rymlig hall med ljusinsläpp från två väderstreck, vita väggar och mörkt klinkergolv. Två stora garderober ger gott om plats till förvaring och möjlighet till ytterligare förvaring under trappan.

ALLRUM
Modernt och fräscht allrum med vita väggar och vacker enstavsparkett. Fyra små fönster längs rummets ena långsida är både en snygg detalj och ger trevligt ljusinsläpp. Här finns plats för stor möbelgrupp och matplats vitt avskiljda från varandra.

SOVRUM 1
Luftigt sovrum med vita väggar, stavparkett och takpanel. Insynsskyddad vy från stort fönster mot den lummiga trädgården

SOVRUM 2
Sovrum med vita väggar, stavparkett och takpanel.

SOVRUM 3
Används idag som kontor. Ekstavsparkett, takpanel och ett mindre fönster.

SOVRUM 4
Används idag som tv-rum/gym. Vita väggar, stavparkett och takpanel. Stort fönster på rummets kortsida.

BADRUM
Helkaklat fräscht renoverat duschrum i vitt från 2012 med klinkergolv med golvvärme och i olika nyanser av beige. Här finns nödvändigheter såsom wc och dusch och även härligt värmande bastu.

ÖVRE PLAN

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med öppen ljus planlösning gentemot matplatsen intill köket samt utgång till tomten och den stora solterrassen med perfekt solläge mot söder och väster.

MATPLATS
Rymlig yta med plats för stort matbord. I öppen planlösning mot vardagsrum och kök.

KÖK
Modernt kök i vitt från 2011 med stilrena materialval och en ljus öppen planlösning mot vardagsrummet. Trevliga färgkombinationer med vita lyckor, kakel i svart och rostfria maskiner. Här finns kyl, frys, spishäll, diskmaskin samt inbyggd ugn och mikro.

TVÄTTSTUGA
Ljus och fräsch tvättstuga med klinkergolv, stor arbetsyta med skåp till förvaring över och under. Tvättmaskin och torktumlare.

BADRUM
Stilrent helkaklat badrum 2015 med klinkergolv och skön golvvärme. Två stora handfat med rymliga lådor under. Här finns både dusch och badkar. Handdukstork, wc samt handfat.

SOVRUM 5
Stort och rymligt sovrum i vitt med ekstavsparkett.

SOVRUM 6
Ljust sovrum i vitt med takpanel och ekstavsparkett

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform Friköpt
Tomt
Areal: 786 kvm
Typ: suterräng
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc. Last, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM4-37/6273

Byggnad

Fastighetsbet. Tusenfotingen 1
Byggnadstyp 2-plan i suterräng
Byggnadsår 1977
Energideklaration Utfärdad 2017-09-28
Energiprestanda: 91 kWh/m² (Atemp) och år
Grundläggning Betongplatta
Stomme Betong/trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Tegel
Uppvärmning Luft/luftvärmepump och elradiatorer

Allmänt om Bostaden

Fastigheten radonmätt 2012 till godkända värden 80 bq/m³, långtidsmätning.
RENOVERINGAR
2010/11- Kök
2011- Luft-luftvärmepump installerad
2011- Radonsug installerad
2013- Duschrum renoverat. Våtrumsintyg finns.
2015- Badrum renoverat. Våtrumsintyg finns.
2016- Rengöring av tak utförd
Årtal okänt- El-element och några isoleringsglas kassetter är utbytta
Spolning av ledningar har utförts flera gånger

Övriga Byggnader

Lekstuga och vidbyggt garage.

Fastighetsmäklaren informerar

Skarpäng gränsar i väster till Sollentuna kommun, vid Rösjön, och i söder till Enebyberg och Rinkebyskogen i Danderyds kommun, i norr till Hagby och Litsby. Skarpäng gränsar i öster mot kommundelarna Ella Park och Ella Gård.
Bebyggelsen i Skarpäng präglades tidigare av villor och fritidshus, men området utvecklades från 1970-talet till att bli ett modernt bostadsområde med i första hand fristående villor, rad- och kedjehus. I den östra delen, intill Täbyvägen som är den gamla landsvägen mot Täby kyrkby och Vallentuna, ligger ett mindre köpcentrum, Rösjö centrum. Där finns livsmedelshall, restaurang och några mindre butiker. I området ligger två kommunala grundskolor, Skarpängsskolan och Rösjöskolan samt de fristående grundskolorna Milstensskolan och Täby friskola.
I väster finns en badplats vid Rösjön. Administrativt ligger badplatsen i Sollentuna kommun, men badet kan bara nås från Skarpäng och kallas av tradition för "Täbysidan" av Rösjön. Badplatsen heter även Täbybadet.
Nordväst om bebyggelsen i Skarpäng ligger den mindre sjön Mörtsjön, Täby med ett 2,5 km långt elljusspår som går runt sjön. En förbindelse finns numera mellan det spåret och Enebybergs milspår.

Ex på förskolor; Friluftsförskolor, Solstjärnan, Inspira förskolor, Mörtsjöns förskola, Myrlejonet samt Rosa Tornet.
Exempel på skolor; Rösjöskolan F-5, Skarpängsskolan 6-9, Milstensskolan F-9, Småskolan F-1 samt Ljungmyrsskolan 2-5. För mer information om skolor och förskolor se täby kommuns hemsida.

Kommunikationer:
Bussar till Täby C, Mörby Centrum och till Danderyd. Cykelavstånd till Roslags Näsbys tågstation för resa med Roslagsbanan. För vidare information se www.sl.se

Service
Rösjö centrum erbjuder livsmedelsbutik, frisör, restaurang, fotostudio samt tandläkare, det finns även en lokal pizzeria i området.

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

* Skall Ni sälja Er bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-732 50 00, 08-768 00 80.
SE FULLSTÄNDIG BESKRIVNING DÖLJ FULLSTÄNDIG BESKRIVNING