Namn
Olsborgsvägen 32 A!

Olsborgsvägen 32 A!

Vallentuna

Såld

Olsborgsvägen 32 A!, Rickeby, Vallentuna

En riktig fullträff! Med genomgående elegans har arkitekten lyckats skapa ett drömboende som uppfyller den kräsnes krav! Här finner du genomgående ekparkett, vitmålade väggar, exklusiva badrum i sobra toner, stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket och inte minst en stor trädäckad altan i underbara sydväst! Huset rymmer hela 4-5 sovrum och bjuder på tak till nock i övre plan! Här har du tillgång till två parkeringsplatser och en stor friggebod. Nära centrum med kommunikationer, affärer, gym och allehanda service.

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 131 kvm
 • 6
 • föreningens information
 • 3 500 SEK/mån inkl. parkering
 • 2012/13

Med eget förråd

Entré

Nu har vi kommit in i hallen

Vi tar oss vidare in i köket

Kök i härlig öppen planlösning

Kök

Köket i anslutning till vardagsrummet

Vardagsrum mot köket

Vardagsrum

Vardagsrum

Badrum på nedre plan

Arbetsrum/sovrum

Nu har vi kommit upp..

Allrum

Allrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Härligt badrum med extra allt

Badrum

Badrum har även tvättmaskin och torktummlare

Välkommen tillbaka!

Uteplats

Uteplats

Uteplats

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planlösning entréplan

Planlösning övre plan

I närheten

Olsborgsvägen 32 A!

Rickeby, Vallentuna

En riktig fullträff! Med genomgående elegans har arkitekten lyckats skapa ett drömboende som uppfyller den kräsnes krav! Här finner du genomgående ekparkett, vitmålade väggar, exklusiva badrum i sobra toner, stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket och inte minst en stor trädäckad altan i underbara sydväst! Huset rymmer hela 4-5 sovrum och bjuder på tak till nock i övre plan! Här har du tillgång till två parkeringsplatser och en stor friggebod. Nära centrum med kommunikationer, affärer, gym och allehanda service.

Interiör

Entréplan
I entrén möts ni av en härlig känsla av ljus och rymd som sedan återspeglas i hela huset. I entréhallen finns gott om plats för avhängning och förvaring. Genomgående fin ekparkett på golven med underliggande golvvärme. Entré öppnar upp mot den härliga sällskapsdelen med kök och vardagsrum i öppen planlösning där ljuset flödar från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet har ni access till en trädäckad uteplats i sydväst.
Köket är modernt och mycket smakfullt med vita skåpsluckor, bänkskiva i ek, vitt kakel över arbetsytorna, inbyggnadsugn, induktionshäll med rostfri fläkt ovanför samt kyl och frys, samtliga i rostfritt utförande från Electrolux. Självklart finns också en integrerad diskmaskin från Electrolux. I anslutning till hallen ligger ett stilrent helkaklat duschrum med stora vita kakelplattor på väggarna och kaffefärgat klinker på golvet vars färg tas upp i fondpelaren på väggen i duschutrymmet. Wc, handfat med kommod, fönster, spotlights i tak samt dusch. Teknikutrustning döljs på ett snyggt sätt bakom vita skjutdörrar.


Övre plan
Via en stilren ektrappa kommer ni upp till det övre planet där ni möts av ett allrum som kan användas på många olika sätt t.ex. tv-rum, kontorsplats eller lekrum för barnen. Vidare på övre plan finns master bedroom med utrymme för förvaring (garderober är tillval) samt fönster i två väderstreck. På detta plan finns ytterligare 2 sovrum med plats för goda förvaringsmöjligheter (garderober är tillval). Väggarna är genomgående vitmålade och på golvet ligger snygg ekparkett. Helkaklat badrum med stora vita och högblanka kakelplattor på väggar, kaffefärgat klinkergolv med elgolvvärme, fönster, wc samt handfat med kommod. Badrummet är mycket praktiskt planerat med tvättmaskin från Electrolux, goda arbetsytor med skåp samt tvättho.

Övrigt om bostaden

Förråd finns på tomten ca 15 m²
Uteplats i sydväst
Fiber finns
Bärbuskar och träd finns i den egna trädgården.

Förening

Brf Skivstången

Allmänt om föreningen

Brf Skivstången består av 4 bostadsrätter uppdelade på två huskroppar på fastigheterna Vallentuna-Åby 1:8 och 1:156.

Eftersom byggnaderna är relativt nya planeras inga stora reparationer och underhåll men det ska göras en årlig avsättning till en reparationsfond.

Utöver månadsavgiften till föreningen ska bostadsrättsinnehavaren betala för lägenhetens driftskostnader så som uppvärmning, hushållsel, vatten, renhållning, eventuellt bredband och hemförsäkring.

Varje lägenhet är förberedd för data och telefoni. Till varje lägenhet hör två parkeringsplatser.

Övriga ByggnaderAllmänt om området

Närhet till ICA-Rickeby. Karlbergsskolan och förskola. Gångavstånd till centrum.

Kommunikationer:

Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter.

För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort.

Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad.

Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min.

Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation:

För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.
Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till
Barn- och ungdomsförvaltningen
Vallentuna kommun
Box 29
186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.


* Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Allmänt om fastigheten

 • Bostadsrätt

Byggnad

 • 2-plans BR-parhus
 • 2012/13
 • Ej utförd
 • 3-glas
 • Vattenburen golvvärme i entreplan & radiatorer övre plan, frånlufts värmepump

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.