Namn
Odlingsvägen 25

Odlingsvägen 25

Vallentuna

Såld

Odlingsvägen 25, Solgårdsgärde, Vallentuna

Så mjukt inbäddat i den totala familjeidyllen gömmer sig Odlingsvägen 25. Detta friköpta parhus bjuder sin familj på äkta villakänsla. Utmärkt gavelläge med rejäl gräsmatta och plats för god förvaring av trädgårdsreskapen. Väl inne väntar ett renoverat kök med bra förvaring, kvalitativ maskinpark och massiva ekbänkskivor helt redo för julbaket! Fyra sovrum finns och erbjuder därmed plats för stora familjen. Badrummet i entréplan är nygjort och håller hög standard. Ytterligare badrum finns samt god förvaring i klädkammare. Praktiskt garage invid huset håller bilen varm och skön. Välkommen till en sann familjeidyll på återvändsgata.

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 112 kvm
 • 5 varav 4 sovrum
 • taxeringsinformation
 • 1990
 • 559 kvm

Altan

Fint kök i ljusa färger

Kök med matplats

Detaljbild

Kök mot hall

Vardagsrum

Vardagsrum med utgång till altan

Mot altan

Vardagsrum

Detaljbild vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum mot sovrum

Sovrum

Sovrum

Helkaklat badrum

Badrum

Då tar vi trappan upp

Nu har vi kommit upp

Sovrum

Mot nästa sovrum

Sovrum

Sovrum

Badrum

Välkommen tillbaka

Altan

Altan

Entré

Fasadbild från sommaren

Altan delvis under tak

Grönskade trädgård

Fasadbild

Fastighetskarta

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planritning Entréplan

Planritning Övre plan

I närheten

Odlingsvägen 25

Solgårdsgärde, Vallentuna

Så mjukt inbäddat i den totala familjeidyllen gömmer sig Odlingsvägen 25. Detta friköpta parhus bjuder sin familj på äkta villakänsla. Utmärkt gavelläge med rejäl gräsmatta och plats för god förvaring av trädgårdsreskapen. Väl inne väntar ett renoverat kök med bra förvaring, kvalitativ maskinpark och massiva ekbänkskivor helt redo för julbaket! Fyra sovrum finns och erbjuder därmed plats för stora familjen. Badrummet i entréplan är nygjort och håller hög standard. Ytterligare badrum finns samt god förvaring i klädkammare. Praktiskt garage invid huset håller bilen varm och skön. Välkommen till en sann familjeidyll på återvändsgata.

Interiör

ENTRÈPLAN

HALL
Välkommen in till Odlingsvägen 25! Grå klinker vid insteget som sedan övergår i parkett och väggarna är vita. Praktiskt inbyggd garderob med skjutdörrar finns.

KÖK
Köket har klassiskt vita luckor och blå mosaik ovan bänkskivan. Maskinparken består av diskmaskin, häll, ugn, kyl, frys och micro. Väggarna är vita med en grå bröstpanel och på golvet är det ekparkett.

BADRUM
Här inne samsas både tvättstugan och badrummet. På golvet ligger det grå klinker med härlig underliggande värme och väggarna är klassiskt kaklade i vitt. Dusch med glasdörrar, wc, handfat i kommod med spegelskåp ovan och en handdukstork. Till din hjälp när tvätthögen hopar sig har du tvättmaskin och barnfamiljens favorit, nämligen torkskåpet.

VADRAGSRUM
Ekparkett på golvet och väggarna är vita. Utgång till husets uteplats som delvis är under tak.

SOVRUM
Stort sovrum med ekparkett på golvet och vita väggar. Garderober finns.

ÖVRE PLAN

SOVRUM
Ekparkett på golvet och väggarna är klädda i en mönstrad tapet.

BADRUM
Ljus plastmatta på golvet och delvis kaklade väggar. Badkar, wc, handfat med belyst spegelskåp ovan.

SOVRUM
Ekparkett på golvet och väggarna är klassiskt vita.

SOVRUM
Idag används detta rum som kontor. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är ljusa.

KLÄDKAMMARE
Plastmatta på golvet och vita väggar.

Övrigt om byggnaden

Uteplats i Nordväst.

2017 Nya golv i vardagsrum och sovrum på nedervåning, samt nya golv övervåning.
2015 Renovering av badrum på nedre plan
2014 Fiber installerades för data, telefon och TV
2013 Renovering och ombyggnad av altan
2012 Iordningställande och stenläggning av uteplats i NV hörnet
2010 Jordfelsbrytare bytt
2010 Renovering av kök och hall
2009 Fasad och fönster målades
2007 Uppförande av ute-förråd på gaveln mot öster
2006 Ny diskmaskin
2006 Växthus sattes upp på tomten
2004 Byte av värmepanna (Frånluftsvärmepumpen byttes mot en likvärdig frånluftsvärmepump)

Allmänt om området

Barnvänligt område nära Roslagsbanan samt direktbuss till Stockholm. Ca 100 m till busstationen Kullaberg och buss 664 mot Vallentuna C / Uthamra. Fint läge direkt vid skogen. I området finns både förskolor och skolor, fotbollsplan med stängsel och lekplats inom några hundra meter. Gångavstånd till pizzeria som även säljer thaimat.

Kommunikationer:
Lokalbuss från området till Vallentuna centrum via Bällstaberg, där tågstation (station Kragstalund) finns. Roslagsbanan tar dig från Kragstalunds station till Stockholms innerstad på ca 23-26 minuter. SL har nyligen byggt dubbelspår på den drygt två kilometer långa sträckan mellan Kragstalund och Vallentuna.

För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort.

Med bil är det ca 2,5 mils färd till Stockholms innerstad.

Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min.

Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation:

För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.
Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till
Barn- och ungdomsförvaltningen
Vallentuna kommun
Box 29
186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

* Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Allmänt om fastigheten

 • Friköpt
 • Areal: 559 kvm
  Typ: trädgårdstomt
 • Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Byggnad

 • Bällsta 2:1085
 • 2-plans parhus
 • 1990
 • Utfärdad 2015-03-31
  Energiprestanda: 54 kWh/m² (Atemp) och år
 • Betongplatta
 • Betong
 • Trä
 • 3-glas
 • Trä
 • Betongpannor
 • Frånluftsvärmepump

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.