Namn
Norrgården 36, nb

Norrgården 36, nb

Vallentuna

Såld

Norrgården 36, nb, Norrgården, Vallentuna

Trevligt planerad lägenhet på nedre botten! Stor taklagd och inglasad balkong med markis. Balkongen har fint västerläge mot grönområde. Lägenheten har stor hall med gott om garderober samt två rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymme för kläder. Vardagsrummet har stora fönster och extra gavelfönster som ger stort ljusinflöde. Bra kök med matplats. Gäst-wc och badrum med duschkabin och toppmatad tvättmaskin. I månadsavgiften ingår; värme, vatten, kabel-TV & bredband. Lägenheten har delvis moderniseringsbehov av ytskikten. Ett lättsamt boende nära lekplatser, skolor, centrum & kommunikationer som buss & tåg mot Stockholm. Energiprestanda 142 kWh/m²/år.

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 79.5 kvm
 • 3
 • föreningens information
 • 4 853 SEK/mån inkl. värme, vatten, bredband och kabel-TV
 • 1967-69

Vardagsrum med utgång till inglasad balkong

Inglasad balkong med markis

Inglasad balkong mot grönområde

Vardagsrum med extra gavelfönster

Sovrum med björkparkett

Sovrum med inbyggda garderober

Sovrum med björkparkett

Badrum

Badrum med extra gavelfönster

Badrum

Kök

Kök

Matplatsen i köket

Rymlig entréhall med gott om garderober

Gäst wc

Entrésidan

3 rum & kök i markplan

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planritning

I närheten

Norrgården 36, nb

Norrgården, Vallentuna

Trevligt planerad lägenhet på nedre botten! Stor taklagd och inglasad balkong med markis. Balkongen har fint västerläge mot grönområde. Lägenheten har stor hall med gott om garderober samt två rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymme för kläder. Vardagsrummet har stora fönster och extra gavelfönster som ger stort ljusinflöde. Bra kök med matplats. Gäst-wc och badrum med duschkabin och toppmatad tvättmaskin. I månadsavgiften ingår; värme, vatten, kabel-TV & bredband. Lägenheten har delvis moderniseringsbehov av ytskikten. Ett lättsamt boende nära lekplatser, skolor, centrum & kommunikationer som buss & tåg mot Stockholm. Energiprestanda 142 kWh/m²/år.

Interiör

HALL
Hall med plastmatta, avhängning för ytterkläder och gott om garderober med överskåp.

SOVRUM
Sovrum med björkparkett och garderober med överskåp.

KÖK
Kök med plastmatta, kakel ovanför köksbänk, vita köksluckor, skafferi, kyl/frys, spis med plattor & ugn, köksfläkt och matplats.

GÄST-WC
Gäst-wc med våtrumsmatta, handfat, badrumsskåp och wc.

BADRUM
Badrum med halvkaklade väggar, våtrumsmatta, handfat, badrumsskåp, golvstående linneskåp, duschkabin, toppmatad tvättmaskin, wc och extra gavelfönster.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med ekparkett, extra gavelfönster och utgång till taklagd & inglasad balkong.

BALKONG
Balkongen är inglasad och taklagd. Trädäckat golv, öppningsbara fönster och markis. Balkongen ligger fint mot gräsmatta/skogsdunge.

SOVRUM
Sovrum med björkparkett och garderober med överskåp.

Övrigt om bostaden

Bostaden har delvis äldre ytskikt som kan ha behov av modernisering.

Förening

Brf Norrgården

Renoveringar

Renoveringar gjorda i föreningen:
Källarrenovering 2014
Nya gångvägar 2014
Tvättstugor renoverade 2013
Upprustning av lekplatser 2013


STAMBYTE:
De stammar som det är problem med kommer att åtgärdas men ingen stor stambytning.
Om någon i föreningen har planer på att renovera sitt badrum vill föreningen att de kontaktas för då vill de passa på att gå in och åtgärda stammen där direkt.
Parkeringshusen 2010
S.k. relining av stammarna 2008-2012

Underhållsplan:
Golvbehandling i varmegarage -2017
Målning av vägmarkeringar-2017
Renovering av rörsystem -2016-2016
Yttertak/Ventilation -2017-2026
Sugning av brunar/avskiljare - 2020
OVK-2021
Belos-2022
Energideklaration-2025
Låssystem yttre skal och känsliga uttrymmen-2017
Lagning av trappor ute vid portar -2017
Nya entrépartier och källardörrar -2020
Brandskyddsarbete-2017
Nya skyltar -2017
Rörinspektion och spolning-2017

Parkering

Parkeringsplats med eller utan motorvärmaruttag samt parkering under tak med eller utan motorvärmaruttag samt varmgarage finns att hyra av föreningen, prisintervall 135-375:-/månad.
Kö till p-plats under tak, p-plats med el och varmgarage.
P-plats utan el garanteras av brf.

För besökare/gäster finns en betalparkering vid norra sidan av parkeringshuset. När gäster stannar mer än tre dygn kan korttidsplats hyras genom förvaltningskontoret till en kostnad av 50 kr/dygn.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-tv-nät med ca 20 kanaler. Kostnaden är 125:-/mån och den är inräknad i månadsavgiften.
Fiber finns indraget i samtliga lägenheter för bredband och telefoni. För information och abonnemangsfrågor kontakta Bredbandsbolaget.

Övrigt

Brf Norrgården har 324 lägenheter.
Samtliga hus har genomgått fasadrenovering där man även bytt fönster till 3-glas samt breddat och glasat in balkongerna. Balkongerna är utrustade med eldrivna markiser.

Mer information finns på föreningens hemsida www.norrgarden.se.
Tvättstugor finns i port nr 13, 18, 42 och 51 och dom har 2-3 tvättmaskiner, centrifug, torktumlare, mangel och torkrum. Grovtvättstuga i hus 6.
Förråd ingår i månadsavgiften.

Månadsavgiften höjdes med ca 3 % från februari 2016. Anledningen till detta är för att täcka kostnaderna på ventilation och takarbetet.

Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp debiteras låntagaren för varje pantmeddelande.
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp debiteras köparen.

Allmänt om området

Norrgården är ett populärt område ca 10 minuters promenad från centrum. Här finns förskola, lekplatser samt närhet till liten livsmedelsbutik, pizzeria, Ekebyskolan, Hammarbacksskolan och Kvarnbadet. Nära till kommunikationer.

Kommunikationer:

Buss 610 har en hållplats vid Norrgården och tar dig till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus.

Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter.

För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort.

Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad.

Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min.

Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation:

För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.
Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till
Barn- och ungdomsförvaltningen
Vallentuna kommun
Box 29
186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.


* Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Lägenhet

 • Bostadsrätt
 • 1 av 3

Byggnad

 • Flerfamiljshus
 • 1967-69
 • Utfärdad 2009-10-30
  Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år
 • 3-glas
 • vattenburen värme

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.