Namn
Norrgården 36, nb

Norrgården 36, nb
Såld

Vallentuna, Norrgården

Norrgården 36, nb, 186 44 Vallentuna

Trevligt planerad lägenhet på nedre botten! Stor taklagd och inglasad balkong med markis. Balkongen har fint västerläge mot grönområde. Lägenheten har stor hall med gott om garderober samt två rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymme för kläder. Vardagsrummet har stora fönster och extra gavelfönster som ger stort ljusinflöde. Bra kök med matplats. Gäst-wc och badrum med duschkabin och toppmatad tvättmaskin. I månadsavgiften ingår; värme, vatten, kabel-TV & bredband. Lägenheten har delvis moderniseringsbehov av ytskikten. Ett lättsamt boende nära lekplatser, skolor, centrum & kommunikationer som buss & tåg mot Stockholm. Energiprestanda 142 kWh/m²/år.

Norrgården 36, nb
Såld
Boyta 79.5 kvm
Biyta 0 kvm
Rum 3
Areakälla föreningens information
Avgift 4 853 SEK / inkl. värme, vatten, bredband och kabel-TV.
Byggår 1967-69

INTERIÖR

HALL
Hall med plastmatta, avhängning för ytterkläder och gott om garderober med överskåp.

SOVRUM
Sovrum med björkparkett och garderober med överskåp.

KÖK
Kök med plastmatta, kakel ovanför köksbänk, vita köksluckor, skafferi, kyl/frys, spis med plattor & ugn, köksfläkt och matplats.

GÄST-WC
Gäst-wc med våtrumsmatta, handfat, badrumsskåp och wc.

BADRUM
Badrum med halvkaklade väggar, våtrumsmatta, handfat, badrumsskåp, golvstående linneskåp, duschkabin, toppmatad tvättmaskin, wc och extra gavelfönster.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med ekparkett, extra gavelfönster och utgång till taklagd & inglasad balkong.

BALKONG
Balkongen är inglasad och taklagd. Trädäckat golv, öppningsbara fönster och markis. Balkongen ligger fint mot gräsmatta/skogsdunge.

SOVRUM
Sovrum med björkparkett och garderober med överskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 3
Avgift 4 853 SEK / inkl. värme, vatten, bredband och kabel-TV.
Andel i föreningen 0.308 %

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1967-69
Energideklaration Utfärdad 2009-10-30
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år
Fönster 3-glas
Uppvärmning vattenburen värme

Allmänt om Lägenheten

Bostaden har delvis äldre ytskikt som kan ha behov av modernisering.

Förening

Brf Norrgården

Fastighetsmäklaren informerar

Norrgården är ett populärt område ca 10 minuters promenad från centrum. Här finns förskola, lekplatser samt närhet till liten livsmedelsbutik, pizzeria, Ekebyskolan, Hammarbacksskolan och Kvarnbadet. Nära till kommunikationer.

Kommunikationer:

Buss 610 har en hållplats vid Norrgården och tar dig till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus.

Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter.

För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort.

Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad.

Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min.

Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation:

För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.
Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till
Barn- och ungdomsförvaltningen
Vallentuna kommun
Box 29
186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.


* Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.
SE FULLSTÄNDIG BESKRIVNING DÖLJ FULLSTÄNDIG BESKRIVNING