Namn
Nickelvägen 7

Nickelvägen 7

Täby

Såld

Nickelvägen 7, Skarpäng, Täby

I barnvänligt efterfrågat område med närhet till såväl bra skolor, förskolor som till naturen med löpspår och sjöar ligger detta tilltalande kedjehus. Bra planlösning med fina sällskapsytor i entréplan och tre sovrum på övre plan. Vardagsrum med utgång till stenlagd uteplats med markis. Marbodalkök med intilliggande matplats med utgång till uteplats med morgonsol. Två helkaklade badrum med golvvärme samt fyra sovrum. Fristående garage med förrådsdel.

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 131 kvm
 • 5 varav 4 sovrum
 • taxeringsinformation
 • 1979
 • 321 kvm

Nickelvägen 7 med fristående garage

Vardagsrum öppet mot matsal

Vardagsrum

Utgång till uteplats

Vardagsrum

Matplats i vardagsrum

Detaljbild

Tvättstuga

Kök från marbodal

Detaljbild

Kök i vitt med detaljer i bok

Detaljbild kök

Kök

Matplats med utgång till uteplats

Sovrum 1 entréplan

Duschrum

Trappa till övre plan

Sovrum 2 övre plan

Sovrum 2

Sovrum 3 övre plan

Sovrum 4 övre plan

Badrum

Duschhörna och bubbelbadkar

Badrum

Uteplats med skyddande markis

Fastigehetskarta

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planritning entreplan

Planritning övre plan

I närheten

Nickelvägen 7

Skarpäng, Täby

I barnvänligt efterfrågat område med närhet till såväl bra skolor, förskolor som till naturen med löpspår och sjöar ligger detta tilltalande kedjehus. Bra planlösning med fina sällskapsytor i entréplan och tre sovrum på övre plan. Vardagsrum med utgång till stenlagd uteplats med bra kvällssol. Marbodalkök med intilliggande matplats med utgång till uteplats med morgonsol. Två helkaklade badrum med golvvärme samt fyra sovrum. Fristående garage med förrådsdel.

Interiör

HALL/ENTRÈ
Entré med klinkergolv i terrakotta med golvvärme. Väggar med vitmålad väv. Här finns gott om plats för avhängning i inbyggd garderob med spegelskjutdörrar. I anslutning till hallen finns ingång till tvättstuga.

TVÄTTSTUGA
Med separat utgång mot entrésidan finns tvättstuga med plastmatta och våtrumstapet. Här finns tvättpelare med Bosch tvättmaskin och Cylinda torktumlare, äldre torkskåp (ur funktion). Arbetsbänk och rostfri tvättho. Här finns även husets varmvattenberedare.

KÖK
Trevligt arbetskök från Marbodal med vita luckor och detaljer i bok, ett vitrinskåp med belysning. Kakel i ljus vaniljton ovan arbetsbänk i bok. Maskinparken består av Kyl/frys, spis med häll, micro och diskmaskin. Klinker i terrakotta med golvvärme.

MATSAL
Matsal med utgång till uteplats med morgonsol där man kan njuta sitt morgonkaffe. Ljusa väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning mot matsalsdel finns stort vardagsrum med fönsterparti och utgång till uteplats. Ljusa väggar och parkettgolv.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum i beige ton, sjösten med golvvärme. Wc, handfat i kommod, handdukstork och dusch med glasvägg. Spotlights i tak.

SOVRUM 1
Vitmålade väggar med struktur och parkettgolv.

Furutrappa med steg i nålfilt leder upp till övre plan

ÖVREPLAN

BADRUM
Stort helkaklat badrum i blått/ljust beige med klinkergolv och golvvärme. Duschhörna med vikdörrar i glas och bubbelbadkar. Wc, handfat i kommod med sidoskåp, stor spegel med inbyggd belysning. Spotlights i tak och charmigt runt fönster som ger extra ljus.

SOVRUM 2
Stort sovrum i ljusa färger och trälaminatgolv. Inbyggd garderob med skjutdörrar med spegelglas.

SOVRUM 3
Sovrum i ljusa färger och trälaminatgolv. Inbyggd garderob med skjutdörrar med spegelglas.

SOVRUM 4
Sovrum i ljusa färger med laminatgolv.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med hyllor och hängare. Målade väggar och plastmatta.

Övrigt om byggnaden

Två stenlagda uteplatser med markis.
Markis på samtliga fönster på övre plan.
I förrådet finns en extra kyl/frys.

Övriga Byggnader

Garage och förråd.
Fiber finns indraget.

Allmänt om området

Skarpäng gränsar i väster till Sollentuna kommun, vid Rösjön, och i söder till Enebyberg och Rinkebyskogen i Danderyds kommun, i norr till Hagby och Litsby. Skarpäng gränsar i öster mot kommundelarna Ella Park och Ella Gård.
Bebyggelsen i Skarpäng präglades tidigare av villor och fritidshus, men området utvecklades från 1970-talet till att bli ett modernt bostadsområde med i första hand fristående villor, rad- och kedjehus. I den östra delen, intill Täbyvägen som är den gamla landsvägen mot Täby kyrkby och Vallentuna, ligger ett mindre köpcentrum, Rösjö centrum. Där finns livsmedelshall, restaurang och några mindre butiker. I området ligger två kommunala grundskolor, Skarpängsskolan och Rösjöskolan samt de fristående grundskolorna Milstensskolan och Täby friskola.
I väster finns en badplats vid Rösjön. Administrativt ligger badplatsen i Sollentuna kommun, men badet kan bara nås från Skarpäng och kallas av tradition för "Täbysidan" av Rösjön. Badplatsen heter även Täbybadet.
Nordväst om bebyggelsen i Skarpäng ligger den mindre sjön Mörtsjön, Täby med ett 2,5 km långt elljusspår som går runt sjön. En förbindelse finns numera mellan det spåret och Enebybergs milspår.

Ex på förskolor; Friluftsförskolor, Solstjärnan, Inspira förskolor, Mörtsjöns förskola, Myrlejonet samt Rosa Tornet.
Exempel på skolor; Rösjöskolan F-5, Skarpängsskolan 6-9, Milstensskolan F-9, Småskolan F-1 samt Ljungmyrsskolan 2-5. För mer information om skolor och förskolor se täby kommuns hemsida.

Kommunikationer:
Bussar till Täby C, Mörby Centrum och till Danderyd. Cykelavstånd till Roslags Näsbys tågstation för resa med Roslagsbanan. För vidare information se www.sl.se

Service
Rösjö centrum erbjuder livsmedelsbutik, frisör, restaurang, fotostudio samt tandläkare, det finns även en lokal pizzeria i området.

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

* Skall Ni sälja Er bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-732 50 00, 08-768 00 80.

Allmänt om fastigheten

 • Friköpt
 • Areal: 321 kvm
 • Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
 • Andel i samfällighet/GA: Sandjägaren GA:1 Last, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM4-37/5337

Byggnad

 • Sandjägaren 21
 • 2-plans kedjehus
 • 1979
 • Utfärdad 2018-01-21
  Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år
 • Betongplatta
 • Trä
 • Trä
 • 3-glas
 • Trä
 • Plåt
 • Direkt El

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.