Namn
Murstensvägen 87

Murstensvägen 87
Såld

Vallentuna, Åby Park

Murstensvägen 87, 186 36 Vallentuna

Mycket attraktiv gavellägenhet om tre rum och kök mitt i Vallentuna. Bostaden ligger på en 1 trappa men entrén är i bekväma markplan. Stambyte är gjort 2006-07 och badrummet renoverades 2013. Bredband och kabel-tv finns, ingår dessutom i avgiften som även inkluderar värme och vatten. Genomgående fina parkettgolv och ljusa väggar. Nyrenoverat och lyxigt kök från 2015. Gångavstånd till centrums alla affärer. Energiprestanda 200 kWh/m²/år.

Murstensvägen 87
Såld
Boyta 91 kvm
Biyta 0 kvm
Rum 3
Areakälla föreningens information
Avgift 5 576 SEK / Värme, VA, kabeltv, bredband
Byggår 1983

INTERIÖR

HALL
Hall med grått klinker på golvet och väggar vitmålade. Härifrån går du upp i den eleganta svängda trappen och håller dig stadig i den läckra handledaren.

KÖK
Mycket fint kök från-15 med grått klinker på golvet och vitmålade väggar. Skåpluckor i vitt och frostat. Bänkskiva i svart med grå/svart stavkakel ovan. Spishäll med fläktkåpa i rostfritt ovan. Även kyl, frys och diskmaskinen är i rostfritt likaså mikron och ugnen som är integrerade.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar.

BADRUM
Fräscht helkakalt badrum från -13, golv i grått och väggar i vitt med bård i grått. Handfat i stor kommod med spegel ovan och väggskåp till höger. Duschhörna, wc och tvättmaskin.

SOVRUM
Stilrent sovrum med parkett på golv och väggarna målade i vitt. Gott om förvaring i garderoben med spegelskjutdörrar.

SOVRUM
Stilrent sovrum med parkett på golv och väggarna målade i vitt. Förvaring i inbygg garderob med spegelskjutdörrar.

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5 576 SEK / Värme, VA, kabeltv, bredband
Andel i föreningen 0.34727 %

Byggnad

Byggnadstyp Lägenhet
Byggnadsår 1983
Energideklaration Utfärdad 2008-10-24
Energiprestanda: 200 kWh/m² (Atemp) och år
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Allmänt om Lägenheten

Förråd utanför ca 8m²
Balkong i söder

Andel i årsavgift ej angiven i utdraget från lägenhetsregistret

Badrummet renoverades 2013 av föreningen i samband med att nuvarande säljaren köpte bostadsrätten. Renoveringen hanterades enligt nuvarande säljare av föreningen.

Förening

Brf Åby Park

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 337 lägenheter varav 260 är bostadsrätter.
Förråd om ca 6-7 kvm i länga.

Föreningen har fem tvättstugor i området. Bokning av dessa sker genom en elektronisk bokningstavla i respektive tvättstuga.
Barnlokal, vuxenlokal samt bastu/solarium finns att boka.

Området ligger på gångavstånd till Vallentuna centrum, tågstation och busslinjer. Stockholm Östra nås på 20-25 min med tåg och busslinjerna går bl.a. till Täby, Mörby, Upplands-Väsby och Arninge. Det finns även snabb-bussar till Humlegården.
Området är uppbyggt av gårdar och bostäder som ligger längs med gångstråk. Varje gård har sin egen prägel. Det finns lekparker utspridda över området samt en stor centralt belägen lekplats.
Hjälmstaskolan (F-åk 9), Ormstaskolan (F-åk 6), Montessoriskola (F-åk 9), Vallentuna gymnasium och dagis ligger i närheten.

För kontakt med föreningen och för övrig information, se föreningens hemsida: www.aby-park.se

Fastighetsmäklaren informerar

Närhet till IP med två ishallar, en matcharena och en träningshall, tennishall, gym, 3 fotbollsplaner och motionsspår. Ca 3,5 km till Veda Ridcenter. I Vallentuna finns det även ett badhus, som drivs av Gym & Sim. Kvarnbadet är beläget vid Vallentunasjöns norra ände. Kvarnbadet består av en tempererad 50 metersbassäng med 8 banor. En 17,5 metersbassäng för simskola och de mindre simkunniga barnen. En plaskdamm för de allra minsta barnen. Vallentuna golfklubb. Gångavstånd till Vallentuna centrum. Ormstaskolan F-6 år. Förskola.

Kommunikationer:

Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter.

För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort.

Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad.

Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min.

Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation:

För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.
Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till
Barn- och ungdomsförvaltningen
Vallentuna kommun
Box 29
186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

* Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.
SE FULLSTÄNDIG BESKRIVNING DÖLJ FULLSTÄNDIG BESKRIVNING