Namn
Marknadsvägen 69, 3tr

Marknadsvägen 69, 3tr

Täby

Såld

Marknadsvägen 69, 3tr, Täby Centrum, Täby

Välkommen till denna mycket trevligt renoverade lägenhet med högt fint läge och ett av Marknadsvägens bästa lägen. Lägenhet med alla rätt såsom nytt fräscht kök 2011, nytt helkaklat badrum 2011 samt balkong i sydväst in mot en barnvänlig grön innergård. Här lyser solen från mitt på dagen tills den går ner i väster. Ljust vardagsrum med laminatgolv och utgång till den trevliga balkongen. Fräscht och modernt kök i vitt med maskinpark i rostfritt och rejäl matplats idag inrett till extra sovplats. Två rejäla sovrum i ljusa färger med heltäckningsmatta. Påkostat helkaklat badrum med klinkergolv. Nära Roslagsbanan och Täby C.

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 81 kvm
 • 3
 • 3 548 SEK/mån inkl värme, VA, P-plats och internetuppkoppling
 • 1966

Välkommen in

Hall

Genomgående ljusa väggar

Kök renoverat 2011

Ljust kök

Kök med blick mot extra sovplats som kan göras om till matplats

Matplats i dag extra sovplats

Sovplats vid kök

Badrum

Vardagsrum med utgång till balkong

Balkong med utsikt över innergård

Innergård

Vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord

Vardagsrum med blick mot hall

Vardagsrum

Balkong med markis

Sovrum 1

Sovrum 2

Balkong mot innergård

Lekplats på innergård

Marknadsvägen 69

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planritning

I närheten

Marknadsvägen 69, 3tr

Täby Centrum, Täby

Välkommen till denna mycket trevligt renoverade lägenhet med högt fint läge och ett av Marknadsvägens bästa lägen. Lägenhet med alla rätt såsom nytt fräscht kök 2011, nytt helkaklat badrum 2011 samt balkong i sydväst in mot en barnvänlig grön innergård. Här lyser solen från mitt på dagen tills den går ner i väster. Ljust vardagsrum med laminatgolv och utgång till den trevliga balkongen. Fräscht och modernt kök i vitt med maskinpark i rostfritt och rejäl matplats idag inrett till extra sovplats. Två rejäla sovrum i ljusa färger med heltäckningsmatta. Påkostat helkaklat badrum med klinkergolv. Nära Roslagsbanan och Täby C.

Interiör

HALL
Välkommen in i ljus hall med laminatgolv och ljusa väggar. Två garderober med frostat glas samt plats för avhängning. Passage mot kök med garderobsvägg med tre inbyggda garderober och ingång till utrymme för tvättmaskin.

WC/Tvättstuga
Gäst-WC som är omgjord till tvättstuga med toppmatad tvättmaskin. Klinkergolv och målade väggar.

SOVRUM 1
Sovrum med ljus heltäckningsmatta, ljus tapet samt två inbyggda garderober med speglar på dörrar.

SOVRUM 2
Stort sovrum med ljus heltäckningsmatta och ljus tapet och fondvägg i turkosblå nyans, dubbelfönster och plats för dubbelsäng. Tre garderober.

KÖK
Ljust kök renoverat 2011 med vita blanka luckor, maskinparken består av induktionshäll, fläkt och inbyggd micro, ugn och diskmasin, kyl/frys 2014. Matplatsen är idag avdelad för extra sovplats med vägg med fönster för att ge köket ljus.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med laminatgolv, ljusa målade väggar (stocholmsvitt) samt fondtapet i ljus pastell. Här finns plats för både soff- och matgrupp. Utgång till balkong med eftermiddag/kvällssol och fin utsikt över innergård.

BADRUM
Helkaklat badrum renoverat 2011 med vitt kakel och mosaik i duschhörna som har vikdörrar i glas. Svart klinker med golvvärme och spotlights i tak, WC, handfat i kommod och stor spegel med belysning, handdukstork, vägghängt högskåp.

Övrigt om bostaden

Balkong med markis.

Förening

HSB:s Brf Volten i Täby

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 830 lägenheter.

Hemsida: www.hsb.se/stockholm/volten
Förvaltningskontor Marknadsvägen 139, 183 78 Täby. Telefon: 010 442 11 00

Stort källarförråd.

Föreningen är ansluten till HSB och köparen måste därför bli medlem i HSB. Kostnaden för det är en depositionsavgift på 500 kr.
Överlåtelseavgift 2.5% av basbeloppet betalas av säljare. Pantsättningsavgift 1% av basbeloppet betalas av köpare.

Förskolor i närområdet: Marknadsvägen: Fåret, Solstjärnan och Täbypedagogerna. Åkerbyvägen: Snövit och Grävlingen. Åkerbyparken: Ekorren.
Vidare finns öppna förskolor i Täby centrumområdet.
Grundskola: Byängsskolan med direkt närhet till Marknadsvägen.

Renoveringar

Utförda renoveringar.
1998-2000 renoverades fasaderna med tilläggsisolering och ny puts. Även trapphusen renoverades och målades.
2003 Alla entréportar byttes ut.
2006 Ventilationssystemet i lägenheten förnyades.
2009 Nya porttelefoner.
2014 Fönsterbyte

Kommande preliminärt planerade renoveringar:
2015-2018 Stamrenovering och elrenovering

Parkering

P-plats ingår i månadsavgiften. Inkoppling till elstolpe f.n 100:-/mån.
Föreningen har 84 carportar och 159 garage. Carport f.n 250:-/mån inkl el och garage f.n 400:-/mån inkl el finns att hyra (kö).
På gårdarna 2, 4 och 5 finns 28 avgiftsbelagda gästparkeringsplatser.

Tv och bredband

Gruppavtal har tecknats med Bredbandsbolaget som innebär att alla fått bredband 100/100 Mbps och IP-telefoni till en kostnad av ca 91:-/mån per lägenhet, vilken är inkluderad i avgiften till föreningen. Samtalsavgifter och tilläggstjänster tillkommer.

Kabel-TV via ComHem basutbud ingår i avgiften.
I avtalet ingår ett grundutbud på 17 st analoga kanaler och 18 st digitala kanaler, Medium 8 Favoriter, varav medlemmarna kan välja 8 digitala kanaler utan extra kostnad från lista med valbara kanaler. Vill man ha ytterligare kanaler utöver dessa kostar varje kanal från 29 kr, beroende på vilken kanal man väljer.

Övrigt

Två gästlägenheter, en med ett rum och Trinett-kök och en med två rum och liten köksdel kan hyras av Voltens medlemmar för gäster att övernatta i.
Den lilla lägenheten kostar 200 kr per natt och den stora 300 kr per natt.

Allmänt om området

Täby centrum har förvandlats. Här har nya bostadsområden växt fram och omvandlats till modernt bilfritt kvarter med innerstadskänsla. Bostadshusen har caféer, restauranger och butiker i delar av entréplanen som skapar gemytliga kvarter runt torg och gator som knyter an till själva shoppingcentret. Det har också fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som erbjuder en inspirerande mötesplats både med shopping, mat och upplevelser. I utbyggnaden av centrum finns ett nytt torg som binder samman det och bostadsområdet. Det nya torget är resultatet av en arkitekttävling och är en mötesplats med allt från uteserveringar, klassisk torghandel och plats för konstutställningar och evenemang. Det har byggts ett helt nytt parkeringshus och även en ny bussterminal i anslutning till centrumet. Runt hela området finns det dessutom ett helt nytt bostadskvarter med totalt 870 bostäder. När centrumet nu har utvecklas, blev det en central plats där människor inte bara kan shoppa utan även mötas, koppla av och aktiveras, gröna innergårdar och närhet till shopping, service, skolor och kommunikationer. I närheten finns fina grönområden, Stolpaskogen med elljusspår och fritidsaktiviteter samt Rönningesjön med flera badplatser. Här finns flera bra förskolor och skolor, för detaljerad information se täby kommuns hemsida.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med både Roslagsbanan och olika busslinjer. Roslagsbanan tar dig till centrala Stockholm och Östra Station på bara 18 minuter. Med Norrortsleden åker du snabbt västerut och till Arlanda. För detaljerad information se www.sl.se

Närservice

Täby Centrum erbjuder det mesta för alla smaker, gammal som ung. Restauranger, Caféer, Nöjesliv, Träningsanläggningar, Klädbutiker, SF nya biografer, läkare, tandläkare, samt all tänkbar service.

Övrigt

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

* Skall Ni sälja Er bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-732 50 00, 08-768 00 80.

Lägenhet

 • Bostadsrätt
 • 3 av 3

Byggnad

 • Flerbostadshus
 • 1966
 • Utfärdad 2009-06-15
  Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.