Namn
Ledinge 16

Ledinge 16

Vallentuna

Ledinge 16, Brottby, Vallentuna

Med nymålad fasad, stoltserandes på höjden och inbäddad bland syrener, får-och hästhagar finner du denna rymliga familjevilla i tre plan och med hela fem sovrum. Entréplan erbjuder ett kök i öppen planlösning med matplatsen. Tre bra sovrum varav ett med utgång till altan i perfekt söderläge. Vardagsrum med öppen spis för kalla dagar samt ett helkaklat badrum med klinker och golvvärme. I övre plan finns två sovrum, ett allrum och en gäst-wc samt mycket bra förvaring i kattvindar och förråd. Källarplan inrymmer tvättstuga med ny tvättmaskin och torktumlare, hobbyrum, förråd, matkällare samt ett dubbelgarage. Fasaden är nymålad och ett nytt avlopp-18 och hela taket är bytt-16.

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Pris

4 250 000 SEK

eller högstbjudande

Kort fakta

 • 140 kvm
 • 101 kvm
 • 6 varav 5 sovrum
 • taxeringsinformation
 • 1961
 • 1 112 000 SEK
 • 48 650 SEK/år
 • 2 677 000 SEK

Stenlagd terrass i söderläge

Gavel mot entré

Veranda i härligt söderläge

Huset inbäddat i grönska

Grusväg i sommarskrud upp till huset

Hall i ljusa färger

Kök med matplats

Kök med matplats

Matplats i köket

Härligt vardagsrum med öppen spis

Vardagsrum i ljusa färger

Vardagsrum

Sovrum i entréplan med inbyggda garderober

Sovrum i entréplan

Sovrum/arbetsrum med utgång till balkong

Helkaklat badrum med klinker

Välkommen upp i övre plan

Övre hall

Sovrum i övre plan med kattvind

Övre hall med blick mot sovrum

Sovrum i övre plan

WC

För fina sommarstunder

Nymålad fasad-18

Välkommen!

Underbar uppvuxen trädgård

Vacker väg mellan tomterna

Härlig tomt

Väg mellan tomterna

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planritning Entréplan

Planritning Övre plan

Planritning Källarplan

I närheten

Ledinge 16

Brottby, Vallentuna

Med nymålad fasad, stoltserandes på höjden och inbäddad bland syrener, får-och hästhagar finner du denna rymliga familjevilla i tre plan och med hela fem sovrum. Entréplan erbjuder ett kök i öppen planlösning med matplatsen. Tre bra sovrum varav ett med utgång till altan i perfekt söderläge. Vardagsrum med öppen spis för kalla dagar samt ett helkaklat badrum med klinker och golvvärme. I övre plan finns två sovrum, ett allrum och en gäst-wc samt mycket bra förvaring i kattvindar och förråd. Källarplan inrymmer tvättstuga med ny tvättmaskin och torktumlare, hobbyrum, förråd, matkällare samt ett dubbelgarage. Fasaden är nymålad och ett nytt avlopp-18 och hela taket är bytt-16.

Länkar och dokument

Tipsa en vän

Interiör

HALL
Hall med klinkergolv med vattenburen golvvärme, väggarna är vitmålade. Bra plats för ytterkläder. Dörr till övre plan.

KÖK
Kök renoverat-05. Klinkergolv med vattenburen golvvärme. Träluckor och mörk laminatbänkskiva. Gott om plats för förvaring. Vid arbetsbänken finns ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp till rummet. Kyl och frys i rostfritt, integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med vita väggar och parkettgolv. Fönster i två väderstreck. Öppen spis ger en härlig mysfaktor vid kalla höst-och vinterdagar.

SOVRUM
Sovrum med tapet i aprikos nyans och linoleumgolv.

SOVRUM
Sovrum med parkettgolv och grön tapet. Här finns inbyggda garderober.

SOVRUM/ARBETSRUM
Sovrum med vita väggar och linoleumgolv. Här nås altan i perfekt söderläge. Det finns en grind från altanen som leder ut till trädgården.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme (el). Dusch med glasvikdörrar, handfat i kommod, wc samt en handdukstork.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Allrum med snedtak. Takfönster. Två praktiska och isolerade kattvindar. Nytt takfönster från -16.

SOVRUM
Sovrum med ljust blå tapet och parkettgolv. Kattvind för bra förvaring.

SOVRUM
Sovrum med vita väggar samt en fondvägg i klarrött och parkettgolv.

GÄST-WC
Gäst-wc med handfat och badrumsskåp.

KÄLLARE

I källaren hittar vi tvättstugan med tvättmaskin-18 och torktumlare-17.
Pannrum med vvb-10, hobbyrum, förråd, matkällare.
Tvåbilsgarage.
Brunn
Borrad brunn 54m med vattenpump på 48m djup, monterad-18.

Övrigt om byggnaden

VVB-10
Taket bytt-16. Papp, läkt, och pannor.
Nytt avlopp-18.

Fastigheten är under avstyckning. Dagens fastighetsareal är 13 165kvm, beräknad areal för denna fastighet kommer att bli ca 5 239kvm.
Med reservation för Lantmäteriets mätning vilket kan medföra mer eller mindre yta på tomtarealen.

Avstyckningen är fortfarande under pågående process och därför är tomtytan ej fastställd.
Taxeringsvärde är idag baserat på hela fastigheten, ej fastställt för blivande fastighet.

Allmänt om området

Brottby är naturskönt beläget i norra delen av Vallentuna. I centrala Brottby finns bland annat ICA-butik, bibliotek, gatukök och tandläkare och pizzeria. Här finns det även en stor sporthall för innebandy och badminton samt ett gym. I anslutning till denna anläggning ligger Össeby IP, en idrottsplats där det även finns motionsspår. Det finns flera golfbanor, badsjöar och ridhus i närområdet.

Kommunikationer:
Närmaste tågstation är Ekskogensstation ca 1900m. Roslagsbanan tar dig in till Stockholm Östra.
Buss 666 trafikerar vardagar till Vallentuna samt de centrala delarna av Brottby.

Buss 676 och 639 mot Norrtälje och Stockholm går från centrala Brottby var femte minut i rusningstid och tar dig till Stockholm resp. Norrtälje på ca 30 minuter. Även bussförbindelse till centrala Vallentuna.

Roslagsbanan tar dig från Ekskogens station till Stockholm Östra på ca 49 minuter.

För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby, Österåker och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort.

Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min.

Kommuninformation:

För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.
Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till
Barn- och ungdomsförvaltningen
Vallentuna kommun
Box 29
186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Långhundraleden, vikingarnas E4 från Uppsala till Trälhavet. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.


* Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Närservice

I Ekskogen finns en bygdegård som erbjuder filmvisning, pubaftnar, familjekalas och dylikt.
Kårstaby med sin 1200-talskyrka och gårdarnas placering med församlingsgården(gamla skolan) i mitten och klockarstapeln på kullen bredvid vägen, ger en fin bykänsla. Nordost om kyrkan ligger Kårsta samhälle med F-6 skola, boulebana, utegym och restaurang men inte minst Roslagsbanan som tar dig in till Stockholm Östra. I stationshuset finns både medicinsk fotvård och massage.

Allmänt om fastigheten

 • Friköpt
 • 48 650 SEK/år
 • Värme: 45 000
  Sotning: 100 SEK
  Renhållning: 1 550 SEK
  Annat: 2 000 SEK
  Kommentar till driftskostnaden: Uppvärmningskostnad inkluderar hushållsel totalt 31 000kwh/år. Övrigt avser slamtömning samt serviceavtal på alvoppet Ecotec, ca 2000kr/år.
 • 220
 • 1 112 000 SEK
 • 2 677 000 SEK
 • Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
 • Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 38/232 Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 38/233

Byggnad

 • Ledinge 2:8
 • 1½-plansvilla i vinkel med källare
 • 1961
 • Utfärdad 2018-08-18
  Energiprestanda: 118 kWh/m² (Atemp) och år
 • Betongplatta
 • Trä
 • Trä målad-18
 • 2-glas
 • Trä
 • Betongpannor-16
 • Bergvärme-10

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.