Namn
Kolmilegränd 27

Kolmilegränd 27
Såld

Täby, Skarpäng

Kolmilegränd 27, 187 43 Täby

I lugnt villakvarter i Skarpäng hittar du denna hemtrevliga villa med fiber indraget och fristående garage! Huset ligger belägen på trygg gata utan genomfartstrafik och har två mysiga uteplatser med sol från morgon till kväll. Stilfullt kök i vitt med stor matplats, vardagsrum med stämningshöjande äkta kakelugn och utgång till uteplats. Välkomnande hall med golvvärme, ett sovrum, helkaklat badrum och tvättstuga med groventré. På övre plan finner du ett mysigt allrum med plats för spel och tvhörna, tre bra sovrum, separat klädkammare och ett fräscht helkaklat badrum. Busshållplats finns runt hörnet och med några minuters promenad kommer du till Rösjöbadet och fina promenadstråk eller upplyst motionsspår runt Mörtsjön. Flera dagis i området och bra skolor. Här finner du även Rösjö Centrum med restaurang, Ica butik och tobaksaffär. Sist men inte minst, lekkompisar gömmer sig i vart och vartannat grannhus på trygga Kolmilegränd! En riktig liten pärla!

Kolmilegränd 27
Såld
Boyta 131 kvm
Biyta 30 kvm
Rum 6 varav 4 sovrum
Areakälla Säljarens information
Byggår 1984
Tomt 415 kvm

INTERIÖR

Taxerad boarea: 131 kvm Taxerad Biarea: 0
Boyta ca 131 kvm Biyta: 30 kvm

ENTRÉPLAN

Inramad av en grönskande trädgårdshäck så finner du detta fina och välskötta friliggande hus med garage!

HALL
Välkommen in till hall med vita väggar, klinkergolv med värmande golvvärme och plats för avhängning av ytterkläder.

KÖK
Ombonat kök i vitt med nylackade luckor, melerat kakel ovan stilfull massiv ekbänk och spotlights under skåp för stämningsfull belysning. Väggarna pryds av en ljus tapet och på golvet ligger ett stilfullt enstavsparkettgolv. Här finns plats för stort matbord vid fönster med utsikt mot framsida tomt.

VARDAGSRUM
I anslutning till köket ligger ett ljust vardagsrum med vita väggar, golv av oljad enstavsparkett och en äkta kakelugn att avnjutas av under kalla höstkvällar. Genom nyare glasdörr så når du framsidans mysiga uteplats och gräsmatta.

SOVRUM
På entréplan finner du ett sovrum i ljust gröna toner med enstavsparkettgolv, fönster i två väderstreck och flyttbar garderobslösning med spegel.

BADRUM
Ljust och fräscht helkaklat badrum med vitt kakel, sandfärgad fondvägg och ljust sandfärgat klinkergolv med skön elgolvvärme. Wc, badrumsmöbel med lådor och runt handfat, väggskåp, hyllor och handdukstork.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med bra ljusinsläpp från helglasad entrédörr, vita väggar och ljus våtrumsmatta. Diskho, arbetsbänk, äldre torkskåp och tvättmaskin från Bosch.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Allrum med ljus tapet, parkettgolv och vindslucka.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare med plats för förvaring av kläder och skor.

SOVRUM
Sovrum i gröna toner med parkettgolv.

SOVRUM
Sovrum med ljus tapet, fondvägg, parkettgolv och garderober med spotlights, dörrar med frostat glas och lådor.

SOVRUM
Sovrum med vit tapet, fondvägg, parkettgolv och inbyggda skåp med spegeldörrar.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt och turkost kakel, ljust klinkergolv med skön elgolvvärme och ett fönster för vädring. Handfat med vita lådor, spegelskåp med spotlights, badrumsskåp och handukstork som håller dina handdukar torra och varma.

RENOVERINGAR

2016
Ny spis

2015
Ny kakelugn av märket "Gabriel Studio, renovering trappa och nya ekparkettgolv i hela undervåningen samt nytt kakel i hall med golvvärme.

2013
Målning utvändigt

2012
Ny ytterdörr, nya massiva innerdörrar och ny balkong och tvättstugedörr.

2010
Helrenovering bägge badrum

2006
Ny värmepanna

2004
Helrenovering kök

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform Friköpt
Tomt
Areal: 415 kvm
Typ: plan trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc. Andel i samfällighet/GA: Träkolet S:3 ändamål: Utrymme Träkolet GA:1 ändamål: Kör- och gångytor, gästparkering, lekplats, grönytor, avloppsledningar, ytterbelysning, gemensamhetsförråd

Byggnad

Fastighetsbet. Träkolet 39
Byggnadstyp 2-plans villa
Byggnadsår 1984
Energideklaration Utfärdad 2017-10-07
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år
Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Betongpannor
Uppvärmning Vattenburen elvärme

Fastighetsmäklaren informerar

Skarpäng gränsar i väster till Sollentuna kommun, vid Rösjön, och i söder till Enebyberg och Rinkebyskogen i Danderyds kommun, i norr till Hagby och Litsby. Skarpäng gränsar i öster mot kommundelarna Ella Park och Ella Gård.
Bebyggelsen i Skarpäng präglades tidigare av villor och fritidshus, men området utvecklades från 1970-talet till att bli ett modernt bostadsområde med i första hand fristående villor, rad- och kedjehus. I den östra delen, intill Täbyvägen som är den gamla landsvägen mot Täby kyrkby och Vallentuna, ligger ett mindre köpcentrum, Rösjö centrum. Där finns livsmedelshall, restaurang och några mindre butiker. I området ligger två kommunala grundskolor, Skarpängsskolan och Rösjöskolan samt de fristående grundskolorna Milstensskolan och Täby friskola.
I väster finns en badplats vid Rösjön. Administrativt ligger badplatsen i Sollentuna kommun, men badet kan bara nås från Skarpäng och kallas av tradition för "Täbysidan" av Rösjön. Badplatsen heter även Täbybadet.
Nordväst om bebyggelsen i Skarpäng ligger den mindre sjön Mörtsjön, Täby med ett 2,5 km långt elljusspår som går runt sjön. En förbindelse finns numera mellan det spåret och Enebybergs milspår.

Ex på förskolor; Friluftsförskolor, Solstjärnan, Inspira förskolor, Mörtsjöns förskola, Myrlejonet samt Rosa Tornet.
Exempel på skolor; Rösjöskolan F-5, Skarpängsskolan 6-9, Milstensskolan F-9, Småskolan F-1 samt Ljungmyrsskolan 2-5. För mer information om skolor och förskolor se täby kommuns hemsida.

Kommunikationer:
Bussar till Täby C, Mörby Centrum och till Danderyd. Cykelavstånd till Roslags Näsbys tågstation för resa med Roslagsbanan. För vidare information se www.sl.se

Service
Rösjö centrum erbjuder livsmedelsbutik, frisör, restaurang, fotostudio samt tandläkare, det finns även en lokal pizzeria i området.

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

* Skall Ni sälja Er bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-732 50 00, 08-768 00 80.
SE FULLSTÄNDIG BESKRIVNING DÖLJ FULLSTÄNDIG BESKRIVNING