Namn
Källtorpsvägen 13, 3 tr

Källtorpsvägen 13, 3 tr
Såld

Täby, Näsbypark

Källtorpsvägen 13, 3 tr, 183 71 Täby

Varmt välkommen till en av brf Parkstråkets bästa treor! Påkostad lägenhet högst upp i huset med en rejäl balkong på 12 kvadratmeter i sydväst. Öppen spis i mitten av vardagsrummet vilket förser dig med skön värme kalla vinterdagar. Välplanerad planlösning med genomgående mattlackat ekgolv. Smakfullt kök i vitt med en massiv marmor bänkskiva. Vardagsrum med utgång till balkongen. Två sovrum med bra förrådsmöjligheter. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Extra isolerade väggar och dörrar vilket bidrar till lyx när vännerna är på besök på sena middagar men barnet sover gott ändå. Här bor du både komfortabelt och praktiskt nära tåg, buss och närservice samt strövområden runt husknuten.

Lägenheten är under byggnation och är färdigställd med ett tänkt tillträde i slutet av augusti. Kontakta mäklaren vid intresse.

Källtorpsvägen 13, 3 tr
Såld
Boyta 80 kvm
Biyta 0 kvm
Rum 3
Areakälla Föreningens information
Avgift 4 578 SEK / inkl värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, förråd
Byggår 2017

INTERIÖR

Broschyr om projektet

Se säljarens tillvalslista på lägenheten.

HALL
Välkomnande hall med mattlackat ekparkettgolv, ljusa väggar och goda avhängningsmöjligheter.

KÖK
Lyxigt kök med mattlackat ekparkettgolv, vita luckor, rejäl marmorskiva från Bianco Carrara, kyl, frys och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns det även plats för en rejält matbord för mysiga middagar, öppen planlösning mot vardagsrummet där du möts av en öppen spis.

VARDAGSRUM
Välplanerat vardagsrum med mattlackat ekparkettgolv, ljusa väggar och utgång till den rymliga dubbelbalkongen på 12 m² i härligt sydvästläge. Här finner du även en öppen spis i mitten av rummet vilket förser dig med skön värme kalla vinterdagar och bidrar med en hög mysfaktor.

SOVRUM 1
Större sovrum om 13 m² med mattlackat ekparkettgolv och ljusa väggar. Utgång även här till den stora balkongen. Stor skjutdörrsgarderob. Väggen mot vardagsrummet är extra isolerad för minska ljudnivå.

SOVRUM 2
Sovrum med mattlackat ekparkettgolv och ljusa väggar. Ingång till rymlig klädkammare med gott om förvaring samt städskåp. Väggen mellan sovrum och kök är extra isolerad för minska ljudnivå.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med klinkergolv och elgolvvärme. Duschhörna, wc, handfatsmöbel med led-spotlights, handdukstork samt tvättbänk med förvaring, tvättmaskin samt torktumlare.

ÖVRIGT
Massiva släta innerdörrar.
Dimmers i alla rum förutom klädkammare.

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 3 av 3 , hiss finns
Avgift 4 578 SEK / inkl värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, förråd
Andel i föreningen 1.1897 %

Byggnad

Byggnadsår 2017
Energideklaration Ej utförd
Uppvärmning Fjärrvärme

Förening

Brf Parkstråket

Allmänt om föreningen

Välkommen till Brf Parkstråket!
Föreningen består av 93 lägenheter, 1-5 rok, ca 34-108 m². Alla lägenheter har balkong eller uteplats och flera har dubbla balkonger i två väderstreck. Till alla lägenheter hör ett förråd, en del har förråd i lägenheten men de flesta i källaren och parkering i garage under husen och på lokalgatorna i kvarteret.

Vill man hyra parkering finns 50 garageplatser i källaren för 900 kr/st, 5 st sk familjeparkeringar i garaget för 550 kr/st och 16 st uteplatser för 450 kr/st.

I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, kallvatten samt bredband 100Mbit/s via Ownit, bredbands-tv och bilpool. Kostnad för el och varmvatten debiteras separat av föreningen.

För mer information se föreningens hemsida

Fastighetsmäklaren informerar

Näsbypark är en trivsam och grön oas intill havet med sju kilometer lång strandpromenad, lummiga grönområden och en bebyggelse av mestadels villor. I området finns populära Centralparken, möjlighet till ett bad i havet vid Näsa Äng samt utomhusbadet Norskogsbadet. Det finns flertalet skolor bl.a Norskolan och Slottsparksskolan årskurs 1-3, Näsbyviksskolan årskurs 1-5 och Näsbyparksskolan årskurs 4-9. Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola. Det finns även ett stort utbud av förskolor i området. För mer information besök se Täby kommuns hemsida.

Service
Näsbypark Centrum erbjuder bland annat cafeér, klädaffär, postombud, livsmedelsaffär, bank, apotek, restaurang, blomsteraffär och inredningsbutik. För mer shopping finns närheten till Täby Centrum med hela sitt utbud.

Kommunikationer
Från Näsbypark Centrum tar man sig enkelt med Roslagsbanan in till Stockholm och Östra Station på 20 min. Bussar till Danderyds sjukhus, Mörby Centrum och Täby Centrum.
För mer info besök www.sl.se

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

* Skall Ni sälja Er bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-732 50 00, 08-768 00 80.
SE FULLSTÄNDIG BESKRIVNING DÖLJ FULLSTÄNDIG BESKRIVNING