Namn
Idskärsvägen 6

Idskärsvägen 6

Österåker

Såld

Idskärsvägen 6, Tuna, Österåker

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en alldeles sprillans ny fyra i Tuna med ett gudomligt läge till ett mycket bra pris! Utsikt mot kanalen och björkarna med bästa kvällssolsläge. Njut på den generösa balkongen och se båtarna passera.

Mycket härlig planlösning delvis öppet mellan kök och vardagsrum. Tre trevliga sovrum varav två av dessa har kanalutsikt och lyxen med två badrum med dusch, dessutom en stor klädkammare. På samma plan finner du det mycket rymliga förrådet som tillhör lägenheten.

Ett stenkast från kommunikationer, affärer samt skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 101 kvm
 • 4
 • Föreningens information
 • 5 632 SEK/mån inkl värme, förråd, kallvatten bredband, digital-TV, Ip-telefoni
 • 2017/2018

Generöst stilrent kök

Kök med ljusa luckor och lådor

Detaljbild kök

Matplats i kök med kanalutsikt

Härlig öppen planlösning

Trevlig öppen planlösning

Generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp

Detaljbild vardagsrum

Magisk balkong med utsikt över kanalen

Balkong med utsikt över kanalen

Ljuvlig balkong

Fantastisk utsikt från balkongen

Detaljbild altan

Generöst masterbedroom

Sovrum

Sovrum med ljusinsläpp

Badrum med dusch och tvättdel

Stilrent helkaklat badrum

Helkaklat badrum med dusch

Ljus inre hall

Välkommen in!

Fasad och kanalen

Idskärsvägen 6

Vackra Åkers kanal

Planritning

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

I närheten

Idskärsvägen 6

Tuna, Österåker

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en alldeles sprillans ny fyra i Tuna med ett gudomligt läge till ett mycket bra pris! Utsikt mot kanalen och björkarna med bästa kvällssolsläge. Njut på den generösa balkongen och se båtarna passera.

Mycket härlig planlösning delvis öppet mellan kök och vardagsrum. Tre trevliga sovrum varav två av dessa har kanalutsikt och lyxen med två badrum med dusch, dessutom en stor klädkammare. På samma plan finner du det mycket rymliga förrådet som tillhör lägenheten.

Ett stenkast från kommunikationer, affärer samt skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

Interiör

HALL
Välkommen in genom säkerhetsdörren och in i den ljusa hallen med vita väggar och ekparkettgolv. Ljusinsläpp från ett litet fönster mot innergården. Här finner du ett städskåp och en hatthylla.

KÖK
Stilrent kök med ljusa luckor och lådor samt ett stycke vitrinskåp från Marbodal med rostfria beslag. Snygg bänkskiva i granit och rostfri dubbelho med kran som är utdragbar med duschfunktion. Ovan vitt blankt kakel med belysning. Här finner du goda förvarings och arbetsytor. Integrerad diskmaskin, rostfri kyl och frys. Micro och ugn från Siemens. Induktionshäll med snygg rostfri fläkt. Här finner du plats för matbord som rymmer 4-6 middagsgäster. Fönster för ljusinsläpp som vetter mot vackra kanalen. Köket har ljusa väggar och ekparkettgolv.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med ljusgrå väggar och en stycke vitmålad vägg samt ekparkett på golvet. Här finner du plats för den rymliga soffan och mediemöbeln. Magisk ljus och utsikt över grönska och kanalen tack vare ett stort fönster och balkongdörren i glas. Även ett lite mindre fönster som vetter mot innergården.

BALKONG
Rymlig balkong om ca 10 m² med ljuvlig utsikt över kanalen, björkar, kajen, vacker grönska och körsbärsträd.

MASTERBEDROOM
Stort sovrum med snygga gråa väggar och ekparkettgolv. Generös skjutdörrsgarderob med stänger och trådbackar för dina kläder. Fönster mot innergården och fantastisk kanalutsikt.

SOVRUM
Sovrum med gråa väggar och ekparkettgolv. Fönster för ljusinsläpp och vädring som vetter mot innergården.

SOVRUM
Sovrum med även här ljusgråa väggar och på golvet snygg ekparkett. Fönster med utsikt över kanalen.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare med ljusa väggar och ekparkettgolv. Inredd med hyllplan och stänger för ordning och reda.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Liten vit kommod med lådor och ovan spegel med belysning. Dusch, WC och handdukstork från Pax. Ljusinsläpp från snyggt runt frostat fönster i dörren.

BADRUM
Stilrent badrum med även här vita kaklade väggar och klinker på golvet i grå ton. Dusch som omsluts av glasdörrar. Kommod i vitt med elluttag (för laddning av tandborste/rakapparat) ovan spegel med belysning och WC. Praktisk vit arbetsbänk för vikning av tvätt, ovan ett högskåp för förvaring. Här finner du även tvättmaskin och torktumlare. John tvättställning för din tvätt. Snyggt fönster i dörren för lite ljusinsläpp.

Övrigt om bostaden

Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram från föreningen.

Allmänt
Externt stort förråd om ca 8 m² som hör till bostaden, ligger precis utanför lägenheten.

Rymlig balkong om ca 10 m² med plats för möblering i bästa solläge med utsikt över Kanalen.

Cykelrum i anslutning till förrådet.

Fiber finns. 100 Mbit

Förening

Brf Kuttern Kanalstaden

Allmänt om föreningen

Välkommen till Brf Kuttern i Kanalstaden, Österåker. Alldeles vid Åkers kanal i Östra Kanalstaden byggs kvarteret Kuttern, det sista kvarteret med kanalläge. 50 ljusa och välplanerade lägenheter om 1-5 rum och kök, nästan alla med egen balkong eller uteplats mot den gröna innergården.

Bostäderna planeras för att på bästa sätt ta tillvara utsikten mot kanalen och den intilliggande parken. I planerna ingår också flera kommersiella lokaler samt en ny kajpromenad med brygga och båtplatser. Kanalstaden blir en modern kvartersstad med gröna innergårdar, central park och möjlighet till båtplatser. Vi planerar även för ett kafé eller en restaurang i området. Nyrenoverade Åkersberga centrum ligger inom gångavstånd, liksom Roslagsbanans hållplats. Här kombineras sjönära bostadsmiljö med närhet till tätortens utbud och service.

Parkeringsplats: ca 100 kr/mån.

50 stycken lägenheter med inflyttning under kvartal fyra 2017 samt kvartal ett 2018. Samtliga upplåtna med bostadsrätt.
Tomtens Areal 2136 kvm
Boarea enligt tabell: 4153 kvm
Lokalarea: 166 kvm.
Ett bostadshus i 3-4 våningar samt vind.
Kommunal boendeparkering i kringområdet, färdigställs i takt med områdets utbyggnad.
Föreningen har fyra lokaler för uthyrning i gatuplanet. Samtliga är uthyrda. Planerade för butik/kontor, ej restaurang.
Barnvagnsförvaring på entréplan och cykelförvaring på vind.
Kabel för bredband med telefoni och TV. Avtal tecknas med Telia AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.
Varmvattenmätare. Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet.

Överlåtelseavgift tas ut med max 2,5 procent av ett prisbasbelopp, vilket i 2017 års kostnadsläge är
1 120 kr. Styrelsen kan i enlighet med stadgarna fatta beslut om att sådan avgift tas ut av köparen.

Kontaktperson till föreningen: Kalle Bergqvist 073-268 65 75

Övrigt

Överlåtelser ska skickas till;
Brf Kuttern
c/o JM AB
169 82 Stockholm Överlåtelseavgift tas ut med max 2,5 procent av ett prisbasbelopp, vilket i 2017 års kostnadsläge är
1 120 kr. Styrelsen kan i enlighet med stadgarna fatta beslut om att sådan avgift tas ut av köparen. Vid förfrågan om mäklarbild hänvisar vi till föreningens ekonomiska förvaltare MBF

Allmänt om området

Tuna, gränsande till Österskär, den idylliska halvön mot Trälhavet i Österåker. Här finns de gamla grosshandlarvillorna sedan förra seklet blandat med nyare bebyggelse. Många promenadvänliga lugna gator med ständig närhet till Saltsjön. Här finns även Roslagsbanan och Tuna gård station ligger fem min från fastigheten. Flera småbåtshamnar med möjlighet att hyra båtplats. Se gärna Österskärs Villaägarförening Österskär Villaägareförening Strandbad vid Österskärs Havsbad, i folkmun Solbrännan där även Restaurang Solbrännan är belägen.

Flertal förskolor både kommunala och privat samt Österskärsskolan med klasserna förskoleklass till åk 5 och from hösten 2013 även åk 6 finns på säkert promenad- och cykelavstånd.

Service
Att bo i Åkersberga innebär närhet till skärgård, bad och en fantastisk natur samtidigt som du når Stockholm på ca 30 minuter. Åkersberga Centrum, ett delvis nybyggt och tillbyggt centrum med mycket bra vardaglig service. För mera information gå in på Åkersberga Centrum och Österåker kommun

För dig som vill ha ett aktivt friluftsliv är möjligheterna stora. Du kan fiska, rida, cykla, jogga, promenera eller vintertid åka långfärdsskridskor och längdskidor i kommunens många friluftsområden däribland Sättrafjärden som vintertid erbjuder plogad skridskobana och sommartid bad. Totalt finns det fem golfbanor inom kommunen, sammanlagt tre st 18-hålsbanor och två korthålsbana. För båtfantasten finns båtbryggor runt udden, se Trälhavets båtklubb

Kommunikation
Från Tuna station tar man sig enkelt till Stockholm. Roslagsbanan tar dig till Östra station flera gånger per timme, restid ca 30 min. Från Åkersberga finns direktbussar till Täby, Kista, Danderyds Sjukhus, Östra Station och Humlegården. Om du åker bil tar det dig ca 30 min till Stockholm, likaså till Arlanda. Till Kista kör du på ca 20 min via Norrortsleden.

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

* Skall Ni sälja Er bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-540 875 75

Lägenhet

 • Bostadsrätt
 • 3 av 4 , hiss finns

Byggnad

 • Flerfamiljshus
 • 2017/2018
 • Behövs ej
 • 3-glas
 • Fjärrvärme

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.