Namn
Hagavägen 53

Hagavägen 53

Vallentuna

Såld

Hagavägen 53, Ormsta, Vallentuna

Central familjeidyll!
Med bästa läge på bilfri gata står detta hemtrevliga radhus och inväntar sin nya ägare. Rymligt och trivsamt kök från 2013 med stor matplats och komplett maskinpark. Luftigt vardagsrum med utgång till solig baksida där altan och lättskött gräsmatta finns. Här bjuds det dessutom på fyra sovrum och två badrum. Till centrum med allehanda service samt kommunikationsmöjligheter är det endast 10 minuters promenad. Skolor finns i närområdet och parkerar bilen gör man i garaget runt hörnet.

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 115 kvm
 • 5 varav 4 sovrum
 • taxeringsinformation
 • 1977
 • 223 kvm

Altan och förråd

Hall

Badrum

I badrummet kan du tvätta

Dusch, WC, handfat i kommod, tvättmaskin och torktumlare

Här kan du slå ut väggen så det blir öppet mot vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum med access till uteplats

Härlig baksida med plast för schysst häng

Uteplats

Uteplats med delvis tak

Härlig trädgård

Från uteplatsen har du även access in till köket

Kök -13

Kök

Kök

Öppen planlösning

Nu är vi på övervåningen

Sovrum med ingång till klädkammare

Sovrum

Sovrum

Välkommen åter!

Fastighetskarta

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planritning Övre plan

Planritning Entréplan

Alternativ planlösning

I närheten

Hagavägen 53

Ormsta, Vallentuna

Central familjeidyll!
Med bästa läge på bilfri gata står detta hemtrevliga radhus och inväntar sin nya ägare. Rymligt och trivsamt kök från 2013 med stor matplats och komplett maskinpark. Luftigt vardagsrum med utgång till solig baksida där altan och lättskött gräsmatta finns. Här bjuds det dessutom på fyra sovrum och två badrum. Till centrum med allehanda service samt kommunikationsmöjligheter är det endast 10 minuters promenad. Skolor finns i närområdet och parkerar bilen gör man i garaget runt hörnet.

Interiör

ENTRÉPLAN
HALL
Schysst ljust golv och vita väggar. Över dörren har du en luftvärmepump.

SOVRUM
Här möts vi av ett lättmöblerat stort sovrum med plats för dubbelsäng. Väggarna är i grått och ljust laminat klär golvet. Dessutom finns flera rymliga garderober med spegeldörrar.

BADRUM/TVÄTTSTUGA
Kombinerat duschrum/tvättstuga som renoverades år 2000. Ljus våtrumstapet och plastmatta på golvet (underliggande golvvärme). Kommod, handfat, spegelskåp, handdukstork, duschhörna och såklart det viktigaste av allt, en toalettstol! Du finner även tvättmaskin-12 och torktumlare.

VARDAGSRUM
Luftig och öppen planlösning mot köket. Vita väggar och mörkt laminatgolv. Här kommer du ut till altanen. För dig som vill kan vardagsrummet bli större om man slår ut väggen mot sovrummet, se alternativ planritning.

KÖK
Schysst kök från 2013 med bänkskiva i en cool röd färg. Klatschigt kakel och bra arbetsytor. Maskinparken består av: induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn och mikro, alla från 2013. Kyl och frys från 2007 samt diskmaskin från 2012.

ÖVRE PLAN
Nu har vi kommit upp..

HALL
Här möts du av ett ljust laminatgolv och vita väggar.

BADRUM
Även detta badrum renoverades år 2000. Här återfinner vi plastmatta på golvet och våtrumstapeten sitter fint på väggarna. Varför inte här ta ett mysigt bad i badkaret. Wc och handfat i kommod finns.

SOVRUM
Blåa väggar som kryddas med en fondvägg. Eklaminat på golvet och en garderob som ger bra förvaring av kläder.

SOVRUM
Rummet har vita väggar och eklaminat på golvet. En dubbelgarderob med dörrar i spegelglas finns.

SOVRUM
Även detta rum har samma väggar och golv som sovrummet innan men som grädde på moset har du tillgång till en rymlig klädkammare.

Övriga Byggnader

Fiber finns indraget i huset.
Uteplats i söder.
Huset är ej radonmätt.
Varmvattenberedare 1990.
Nytt golv i hallen från 2015.
Nytt nockband, taknock 2016.
Ny diskmaskin från 2017

Allmänt om området

Ormsta är ett populärt, lugnt och trevligt område i den nordligaste delen av Vallentuna. Nära Vallentuna C med all service och bra kommunikationer. Mycket bra område för barnfamiljer med flera parker i närheten, skog med pulkabacke och rikligt med barn i området.

Närhet till IP med två ishallar, en matcharena och en träningshall, tennishall, gym, 3 fotbollsplaner och motionsspår. Ca 3,5 km till Veda Ridcenter.

I Vallentuna finns det även ett badhus, som drivs av Gym & Sim. Kvarnbadet är beläget vid Vallentunasjöns norra ände. Kvarnbadet består av en tempererad 50 metersbassäng med 8 banor. En 17,5 metersbassäng för simskola och de mindre simkunniga barnen. En plaskdamm för de allra minsta barnen. Vallentuna golfklubb. Gångavstånd till Vallentuna centrum. Ormstaskolan F-6 år. Förskola.

Kommunikationer:

Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter.

För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort.

Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad.

Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min.

Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation:

För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.
Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till
Barn- och ungdomsförvaltningen
Vallentuna kommun
Box 29
186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

* Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Allmänt om fastigheten

 • Friköpt
 • Areal: 223 kvm
  Typ: trädgårdstomt
 • Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
 • Andel i samfällighet/GA: Ormsta GA:4 Gemensamhetsanläggning Beteckning: Vallentuna Ormsta GA:4 (Tidigare beteckning: A-VALLENTUNA ORMSTA GA:4) Fastighetsregistret: Församling: (0115) Ändamål: Ledningar för vatten, spillvatten och regnvatten inkl stuprör och hängrännor, dräneringsledningar, grönområden med bollplan, lekplatser och gångvägar, garage med belysning och motorvärmaruttag, parkeringsplatser, intern parkbelysning, centralanläggning för radio och tv Delägande fastigheter: Ormsta 1:629-1:689, 1:691-1:710 Förvaltning: Ormsta södra samfällighetsförening Åtgärder: Anläggningsåtgärd, 1980-07-17, 01-VAL-1648 Rättigheter: Förmån: 1 Officialservitut 01-VAL-1648 Utrymme ********** Lantmäteriet och Skatteverket 2017-11-23 **********

Byggnad

 • Ormsta 1:640
 • 1½-plans radhus
 • 1977
 • Utfärdad 2009-11-09
  Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år
 • Betongplatta
 • Trä
 • Tegel/Trä
 • 2-glas & 3-glas
 • Betong
 • Betongpannor
 • Direkt El + luftvärmepump

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.