Namn
Bällstavägen 20C

Bällstavägen 20C

Vallentuna

Såld

Bällstavägen 20C, Västra Bällsta, Vallentuna

Ljuvliga enplan!
En riktig wow-känsla sprids i kroppen när man äntrar denna eleganta villa med perfekt läge i familjära Bällsta. Vardagsrummet bjuder på tak till nock, fönster i flera samt en värmande kamin redo för fredagsmys. Stilrent kök med bra matplats. Verkligen en 1-plansvilla utöver det vanliga. Tre sovrum varav det ena master bedroom lite separerat med badrum i anslutning. Ytterligare ett badrum finns samt egen tvättstuga med groventré. Underbart hus för Er som gärna slipper trappor och söker ett boende som erbjuder vardagslyx med guldkant i tillvaron. Uteplats i sydväst med stort trädäck och en skyddande markis. Eleganta stensättningar och en grind vid entrén ger den rätta känslan. Carport, plats för flera bilar samt ett bra förråd står till buds.

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Såld

Kort fakta

 • 123 kvm
 • 4 varav 3 sovrum
 • taxeringsinformation
 • 2007
 • 850 kvm

Välkommen in

Vy mot det vackra köket

Kök med matplats

Stora fina arbetsytor

Detaljbild Kök

Köket i den öppna planlösningen

Kök

Matplats med härligt ljusinsläpp

Matplats

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster

Vardagsrum med tak till nock

Detaljbild

Vardagsrum i den öppna planlösning

Vardagsrum med härligt ljusinsläpp

Sovrum med härligt ljus från stora fönster

Badrum med härligt badkar och dusch

Badrum med blå detaljer

Arbetsrum mot badrum

Masterbedroom med vacker fondtapet

Rymlig spegelgarderob

Helkaklad WC

Tvättstuga med bra förvaring

Sovrum med rymliga garderober

Sovrum med fönster i två väderstreck

Hall

Fasadbild över trälagd altan och baksida

Vy över baksida och förrådshus

Fasadbild och carport

Thujaplantor ramar in tomten som insynsskydd

Vy över gräsmattan från förrådet

Fastighetskarta

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planritning

I närheten

Bällstavägen 20C

Västra Bällsta, Vallentuna

Ljuvliga enplan!
En riktig wow-känsla sprids i kroppen när man äntrar denna eleganta villa med perfekt läge i familjära Bällsta. Vardagsrummet bjuder på tak till nock, fönster i flera väderstreck samt en värmande kamin redo för fredagsmys. Stilrent kök med bra matplats. Verkligen en 1-plansvilla utöver det vanliga. Tre sovrum varav det ena master bedroom lite separerat med badrum i anslutning. Ytterligare ett badrum finns samt egen tvättstuga med groventré. Underbart hus för Er som gärna slipper trappor och söker ett boende som erbjuder vardagslyx med guldkant i tillvaron. Uteplats i sydväst med stort trädäck och en skyddande markis. Eleganta stensättningar och en grind vid entrén ger den rätta känslan. Carport, plats för flera bilar samt ett bra förråd står till buds.

Interiör

Välkommen till en modern och relativt nybyggd villa med vattenburen golvvärme, hög klass och genomgående eleganta ytskikt.

HALL
Hall med insteg i mörkgrått klinker och god plats för avhängning. Klädkammare.

VARDAGSRUM
Här bjuds på tak till nock med schyssta spotlights. Snygg ekparkett och släta vita väggar. Den värmande kaminen fr Contura sprider värme och bidrar till den goda värmeekonomin. Utgång till stor altan som delvis ligger under tak. Stora fönster i tre väderstreck och öppen planlösning till kök.

KÖK
Kök från HTH med högblanka skåpluckor och handtag i rostfritt. Köksö. Kakel i svart ovan bänkskiva i valnötsfärgad laminat. Maskinpark i rostfritt, samtliga från Siemens; fläkt, häll, hel kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn samt ugn. Plats för matbord framför fönster.

PASSAGE/KONTOR
Passage som kan användas som t.ex. kontor med ekparkett, vita väggar och fondtapet i tegelmönster. Plats för skrivbord framför fönster.

SOVRUM 1
Sovrum med ekparkett, vita väggar och fondtapet i blommönster. Inbyggd garderob med spegelskjutdörrar, fönster och plats för dubbelsäng.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått klinker på golv, vitt kakel på väggar och detaljkakel i blått. Handfat med kommod i trä, överskåp med spegel, badkar och fönster i två väderstreck.

SOVRUM 2
Sovrum med ekparkett och vita väggar med fondtapet i blått. Fönster och inbyggd garderob.

SOVRUM 3
Sovrum med ekparkett och ljusrosa väggar och en fondvägg. Fönster i två väderstreck. Två inbyggda garderober.

Gäst-WC
Helkaklad gäst-WC med kastanjefärgat klinker på golv och vitt kakel på väggar med glasmosaik i turkost. Handfat, WC, spegel med belysning samt vädringsfönster.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med groventré, vitt klinker och vita väggar. Tvättmaskin och torktumlare i pelare från Siemens. Plats för avhängning, grovdiskho, städskåp och frånluftsvärmepump från Nibe. Bra med förvaring.

Övriga Byggnader

Huset har genomgående vattenburen golvvärme.
Dörrar från Dooria
Fönster från Elit
Carport med isolerat förråd om ca 7m²
Oisolerat förråd om ca 13m²
Fiber är planerat för området
Uteplats i söder
Varmvattenberedare 2007
Radonmätt <30 Bg/m³, 2009-01-05
Mätning mellan 2008-10-09-2009-01-01

Allmänt om området

Västra Bällsta ligger några km söder om Vallentuna centrum, vackert invid Vallentunasjön. Här finns fina grönområden, skid- och skridskomöjligheter på vintern och vackra promenadstråk. Närhet till förskolor, skola samt ICA KragstaHär finns förskolor, skola samt närhet till ICA Kragsta. Barnvänligt område nära kommunikationer och med gångavstånd till centrum.

Kommunikationer:

Roslagsbanan tar dig från Bällsta station till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter.

För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort.

Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad.

Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min.

Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation:

För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se.
Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till
Barn- och ungdomsförvaltningen
Vallentuna kommun
Box 29
186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

* Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55

De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer.
I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Allmänt om fastigheten

 • Friköpt
 • Areal: 850 kvm
  Typ: trädgårdstomt
 • Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
 • Last, Officialservitut: Vatten, avlopp, 0115-06/47

Byggnad

 • Bällsta 5:131
 • 1-plansvilla
 • 2007
 • Utfärdad 2017-04-23
  Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år
 • Betongplatta
 • Trä
 • Trä
 • 3-glas
 • Trä
 • Betongpannor
 • Frånluftsvärmepump + vattenburen golvvärme

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.