Namn
Åkerbyvägen 356, 2tr

Åkerbyvägen 356, 2tr
Såld

Visningar

Söndag 22 oktober kl. 14:40-15:10

Täby, Täby centrum

Åkerbyvägen 356, 2tr, 187 38 TÄBY

Tjusig 4:a i populärt kvarter nära Täby Centrum. Här är nästan allt nyrenoverat- köket är elegant med matta luckor, rostfri maskinpark och läckert kakel ovan bänkskivan. Här finns även en stor matplats i anslutning! Genomgående ljusa väggar och laminatgolv. Bostaden utstrålar elegans och hög kvalitet. Härligt master bedroom med balkong och med hel fönstervägg. Trevligt badrum och extra gäst-wc. P-platser finns gott om på gatan och bussar/roslagsbana väntar på dig endast ett stenkast bort.

Åkerbyvägen 356, 2tr
Såld

Visningar

Söndag 22 oktober kl. 14:40-15:10
Boyta 86.5 kvm
Biyta 0 kvm
Rum 3
Areakälla föreningens information
Avgift 4 202 SEK / Inkl värme, VA, kabeltv, bredband
Byggår 1967

INTERIÖR

HALL
Hall med ljust golv och vitmålade väggar.

KÖK
Stilrent kök med ljust golv och väggar målade i en ljusgrå ton. Släta skåpluckor i vitt, bänkskiva i svart med induktionshäll och diskho. Ovan bänkskivan är det vitt kakel. Fläkt, inbyggd ugn, kyl/frys samtligt i rostfritt. Diskmaskin i vitt.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med ljust golv och väggar målade i en gråblå ton.

BADRUM
Helkaklat badrum med väggar i vitt och golv i grått. Inkaklat badkar i samma snygga färg som golvet. Handfat i kommod med spegelskåp ovan. Wc

WC
Wc med grått klinker på golv och väggar målade i vitt, handfat med badrumsskåp ovan. Wc

SOVRUM
Sovrum med ljust golv och väggar målade i en ljusgrå ton. Utgång till balkong.

SOVRUM
Sovrum med ljust golv och väggar målade i en ljusgrå ton.

SOVRUM
Sovrum med ljust golv och väggar målade i en ljusgrå ton.

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 3
Avgift 4 202 SEK / Inkl värme, VA, kabeltv, bredband
Andel i föreningen 0.1156 %
Andel av årsavgift 0.12 %

Byggnad

Byggnadstyp Lägenhet
Byggnadsår 1967
Energideklaration Utfärdad 2009-09-18
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
Uppvärmning Fjärrvärme

Allmänt om Lägenheten

Förråd ca 4m²
Balkong i sydväst
Bredband
Säljaren har delat av vardagsrummet och på så sätt fått ett extra rum (utan fönster).

OBS:
Lägenheten är enligt föreningens ekonomiska plan 3 rok men marknadsförd som 4 rok.

Förening

BRF Farmen i Täby

Allmänt om föreningen

I föreningen finns 866 st. bostadsrätter och består av fem gårdar i olika storlekar med grönområden och lek- och grillplatser. Det finns tre övernattningsrum att hyra för gäster till medlemmar. Föreningslokal finns att hyra för c:a 40 sittande gäster. Intern-tv underlättar informationsspridningen. Föreningen ger ut en egen tidning; Farmen & Vi.

Under 2014-2015 så utfördes en stamrenovering via reliningmetoden. För mer information se Föreningens information
Under 2017 så kommer det att ske fönsterbyte på samtliga lägenheter.

100mbit bredband via Ownit Bredband ingår i den befintliga avgiften. Kabel-tv via ComHem till en kostnad av 85 kr/mån för baspaketet vilket ingår i månadsavgiften.

Bostadsrättsförsäkring

Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring för alla medlemmar. Det innebär att man inte behöver ett bostadsrättstillägg i den egna hemförsäkringen. Alla boende ansvarar dock själva för att ha en hemförsäkring.

P-plats, p-plats med el, carport garage (eventuell kö). Brf Farmen har 1.069 parkeringsplatser, varav 101 är garage och 284 upplysta carports. Dessutom finns parkeringshus för knappt 20 motorcyklar. Samtliga parkeringsplatser har utrustats med motorvärmare, som kan fjärrstyras via telefonen och Internet. Till föreningen Farmen hör också 50 avgiftsbelagda gästparkeringsplatser.
P-plats utan el kostar 100 kr/mån.
P-plats med el kostar 130 kr/mån.

Källarförråd. Tvättstugor i källarplan i samma hus. Grovtvättstugor på Åkerbyvägen 154 och 270. Föreningen har byggt om och glasat in balkongerna.

Överlåtelseavgift ca 1 008 kr betalas av säljare. Pantsättningsavgift ca 403 kr betalas av köpare per pantsättning om lägenheten pantsätts. Hemförsäkringens bostadstilläggsdel ingår i avgiften.

Avgiftshöjning from 2017 3 %.

Fastighetsmäklaren informerar

I Täby Centrum bor du nära till ett nyrenoverat inomhus centrum med sitt generösa utbud av det mesta. Här finns fina grönområden, Stolpaskogen med elljusspår och fritidsaktiviteter samt Rönningesjön med flera badplatser. Här finns flera bra förskolor och skolor, för detaljerad information se Barn och utbildning

Service
Täby Centrum erbjuder det mesta för alla smaker, gammal som ung. Klädbutiker, Sf biograf, läkare, tandläkare m.m. Här finns också en av Stockholms största sim- och bowlinghallar.

Kommunikationer
Goda kommunikationer med både Roslagsbanan och olika busslinjer. Roslagsbanan tar dig till centrala Stockholm och Östra Station på bara 18 minuter. Med Norrortsleden åker du snabbt västerut och till Arlanda. För detaljerad information se Bussar och tåg
SE FULLSTÄNDIG BESKRIVNING DÖLJ FULLSTÄNDIG BESKRIVNING