Kontor

Kontor: Täby

Din mäklare i Täby

Funderar du på att sälja eller köpa bostad?


Vi på Jägholm Norrortsmäklarna erbjuder en professionell mäklartjänst och säljer och värderar alla olika sorters bostäder.
Våra mäklare har lång erfarenhet om områden i Täby och har full koll på skolor, förskolor, affärer, bussar samt tåg. Letar du efter mäklare i Täby så är vi rätt för dig.

I Täby är det nära till natur och sjö som ger en mångfald av upplevelser. Upptäck den omväxlande miljön med både djupa skogar och öppna ängsmarker, ta ett dopp i någon av de fina sjöarna eller vandra utmed kustlinjen längs Värtans vackra strandpromenad. I Täby finns bra boende och skolor, ett brett utbud av handel och många möjligheter till en aktiv fritid oavsett årstid. Här finns ett rikt föreningsliv och många valmöjligheter för dig som är intresserad av idrott, friluftsliv och kultur. Täby bjuder också på en spännande historia med arv från vikingatiden.


I Täby finns gott om kommunikationer. T.ex. Roslagsbanan som tar dig till stan på under 20 minuter.
 

Vårt kontor ligger på Viggbygärdet i täby nära Roslagsbanans station Viggbyholm. Välkommen förbi oss om du har frågor om din bostad så kan vi visa Vår väg till en lyckad försäljning.
Vi erbjuder kostnadsfri värdering av din bostad och förmedlar alla typer av bostäder såsom bostadsrätter, radhus, kedjehus, parhus, villor, fritidshus, tomter samt nyproduktion.

Nedan ser du ett urval av bostäder vi har ute till salu i Täby just nu.

Kontaktinformation

Täby
Södervägen 30, 183 69 Täby
08-732 50 00
taby@jagholm.se

Vi som jobbar här

Nyheter

Till Salu