Kontor

Kontor: Österåker

 

Österåker är Stockholms läns mest attraktiva skärgårdskommun! Med en blandning av landsbygd, skärgård och tätort expanderas kommunen ständigt och hit flyttar många främst för den fantastiska naturen, bomiljön och det rika fritidslivet! Förutom alla nya bostäder som byggs omvandlas dessutom många fritidshusområden till permanentboende. I kommunen råder stark entreprenörsanda och du tar dig snabbt till Stockholm , endast ca 30 minuters bilfärd eller väljer du att åka kollektivt finns både buss och Roslagsbanan.

Jägholm Norrortsmäklarna har funnits på marknaden i Österåker sedan 2000 och har stor erfarenhet av försäljning i kommunen.

Våra mäklare på kontoret brinner för mäkleri. Vi värdesätter hög servicegrad, snabb återkoppling och noggrannhet. Vi ser varje försäljning som en utmaning och mäkleriet är för oss mer en livsstil än ett jobb! Besök oss gärna på vårt snygga nyrenoverade kontor på Storängsvägen 7A. Du är välkommen vare sig du funderar på att sälja din bostad eller bara behöver tips och råd.

Kontaktinformation

Österåker
Storängsvägen 7A 184 31 Åkersberga
08-540 875 75
osteraker@jagholm.se

Vi som jobbar här

Nyheter

Till Salu