Namn
Kanalvägen 6

Kanalvägen 6

Österåker

Budgivning pågår
Budgivning pågår

Högsta bud

3 000 000 SEK

 • 3 000 000 SEK
 • 3 000 000 SEK

* Annullerat bud

Kanalvägen 6, Centralt, Österåker

Välkommen till denna ljusa underbara lägenhet helt insynsskyddad med utsikt över Åkers Kanal! Mycket trevlig 4 rok med inglasad balkong där du kan tillbringa din lediga tid och blicka ut över båtarna och förbipasserande människor.

Är det dags att släppa taget om villan och köpa lägenhet är denna det självklara valet. Mycket lugnt och trivsamt hus med odlingsglada grannar som skapar en härlig miljö på den mycket fina innergården. Ljuvliga promenadstråk längs med Åkers Kanal och endast 5 minuters promenadavstånd till centrum.

Gör som säljarna ha din båt i kanalen för en härlig tur till någon Skärgårdskrog och njut middagen där. Öppen trivsam planlösning mellan vardagsrum och kök, tre bra sovrum, generöst badrum och en gästtoalett. I anslutning till hallen finner du en praktisk klädkammare och dessutom ett stort förråd i källaren som tillhör lägenheten.
Ring för bokad visning!

Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Pris

3 195 000 SEK

eller högstbjudande

Högsta bud

3 000 000 SEK

 • 3 000 000 SEK
 • 3 000 000 SEK

* Annullerat bud

Kort fakta

 • 88 kvm
 • 4
 • föreningens information
 • 5 133 SEK/mån inkl. värme, vatten, Kabel TV, bredband, förråd,
 • 2015
 • 6 480 SEK/år

Fantastisk lägenhet!

Kök i vitt

Plats för matgrupp

Vita köksluckor och lådor

Detaljbild från kök

Detaljbilder från kök

Detaljbild från kök

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Härligt vardagsrum

Vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen

Detaljbild

Utgång till inglasad balkong

Inglasad balkong

Här kan man grilla

Vacker utsikt

Utanför ligger vackra Åkers kanal

Utsikt från balkong

Säljarens kvällsbild med utsikt från balkongen

Ljust sovrum

Hel garderobsvägg i sovrummet

Sovrum

Sovrum

Helkaklad WC

Helkaklat badrum i svartvitt

Hall

Inre hall

Vacker innergård

Fasadbild

Åkers kanal

Underbara promenadstråk

Underbara promenadstråk

Underbara promenadstråk

Underbara promenadstråk

Underbara promenadstråk

Jägholm Norrortsmäklarna

Nyfiken på din bostads värde?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Planritning

I närheten

Kanalvägen 6

Centralt, Österåker

Välkommen till denna ljusa underbara lägenhet helt insynsskyddad med utsikt över Åkers Kanal! Mycket trevlig 4 rok med inglasad balkong där du kan tillbringa din lediga tid och blicka ut över båtarna och förbipasserande människor. Är det dags att släppa taget om villan och köpa lägenhet är denna det självklara valet. Mycket lugnt och trivsamt hus med odlingsglada grannar som skapar en härlig miljö på den mycket fina innergården. Ljuvliga promenadstråk längs med Åkers Kanal och endast 5 minuters promenadavstånd till centrum. Gör som säljarna ha din båt i kanalen för en härlig tur till någon Skärgårdskrog och njut middagen där. Öppen trivsam planlösning mellan vardagsrum och kök, tre bra sovrum, generöst badrum och en gästtoalett. I anslutning till hallen finner du en praktisk klädkammare och dessutom ett stort förråd i källaren som tillhör lägenheten.
Ring för bokad visning!

Länkar och dokument

Tipsa en vän

Interiör

HALL
Trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter och plats för byrå. Mycket praktisk klädkammare i anslutning till hallen. Här finns flera hyllplan och stänger vilket gör att det är lätt att stuva undan mycket kläder som inte behöver hänga synligt. Ljusa väggar och ekparkettgolv. Lägenheten är utrustad med säkerthetsdörr.


KÖK
Luftigt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Fantastiskt ljusinsläpp från hela tio fönster och balkongdörr. Köket har vita lådor och luckor samt vitt kakel ovan bänkskiva i rostfritt stål med två hoar och svart laminatskiva. Maskinparken, samtliga från 2015, består av induktionshäll, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Köket har ljusa väggar och ekparkett på golvet.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning till köket finner du vardagsrummet. Här finns plats för den stora soffan och mediemöbeln. Väggarna är ljusa och på golvet ligger samma ekparkettgolv som i köket.

MASTER BEDROOM
Sovrum med härlig utsikt över Åkers kanal. Här finns hela tre garderober i vitt för ordentligt med klädförvaring. Ytskikten består av ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM
Ytterligare ett sovrum med vacker utsikt över kanalen. Här finns en rymlig garderob. Även här är väggarna ljusa och golvet ekparkett.

SOVRUM
Ett tredje sovrum som även detta har utsikt över kanalen. Här finner du två rymliga garderober och precis som i dem andra sovrummen är väggarna ljusa och på golvet ligger ekparkett.

BADRUM
Modernt badrum med vita kakelplattor och svart klinkergolv med härlig golvvärme. Generös dusch, WC, handfat samt spegelskåp med belysning. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare och även en praktisk arbetsbänk i ljus laminat för vikning av den rena tvätten.

GÄSTTOALETT
Lite mindre toalett som är helkaklad med vita kakelplattor och svart klinkergolv för att följa samma tema som i det stora badrummet. Här finns WC och handfat samt spegelskåp ovan med belysning.

Övrigt om bostaden

Inglasad balkong om ca 10 m² med ljuvlig utsikt över Kanalen. Sol från morgon till ca 13.00. Här finns plats för grill och loungegrupp alternativt matbord. Föreningen putsar inglasningen 1 gång per år.

Källarförråd ca 15 m².

Båtplats kostar ca 2 000 kr/år.

Trevlig grillplats på gården.
Trådgårdsgrupp som fixar och donar på den mycket välskötta gården.
Det pyntas mycket vackert med ljusbelysning på vintern.

Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram från föreningen.

Parkeringsplats med elstolpe kan hyras i mån av tillgång, uteplats 350:-/mån, i garage 600:-/mån

Förening

Brf Strandpromenaden

Allmänt om föreningen

Föreningens namn: Bostadsrättsföreningen Strandpromenaden i Åkersberga
Föreningsform: Bostadsrätt
Typ av förening: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Österåker
Byggnadsår: 2015
Antal lägenheter: 62st
Antal lokaler: 1st
Gemensamma utrymmen: Källarförråd i närliggande byggnad.

Renoveringar

Inga större reparationer eller ombyggnader har diskuterats.

Övrigt

Inom 1 km finns:
5 förskolor
4 grundskolor
3 gymnasieskolor
Busshållplatser, tågstation, cykelparkering
Åkersberga Centrum, mataffärer, sportanläggningar, grönområden

Övriga Byggnader

Förråd nr 0343, ca 10 m²
Balkong i öster, sol från morgon till lunch.

Allmänt om området

Bostaden är mycket centralt belägen i ett lugnt område nära Åkers kanal och Hackstaskogen. Här finns det mesta du önskar och behöver inom promenadavstånd.

Service
Att bo i Åkersberga innebär närhet till skärgård, bad och en fantastisk natur samtidigt som du når Stockholm på ca 30 minuter. Åkersberga Centrum, ett delvis nybyggt och tillbyggt centrum med mycket bra vardaglig service. För mera information gå in på Åkersberga Centrum och
Österåker kommun

För dig som vill ha ett aktivt friluftsliv är möjligheterna stora. Du kan fiska, cykla, jogga, promenera eller vintertid åka långfärdsskridskor och längdskidor i kommunens många friluftsområden däribland Sättrafjärden som vintertid erbjuder plogad skridskobana och sommartid bad. Totalt finns det 5 golfbanor inom kommunen, sammanlagt 3 st 18-hålsbanor och 2 st korthålsbanor. För segelfantasten finns båtbryggor i Österskär, se
Trälhavets båtklubb

Kommunikation
Från Åkersberga tar man sig enkelt till Stockholm. Roslagsbanan tar dig till Östra station flera gånger per timme, restid ca 35 min. Det finns direktbussar till Täby, Kista, Danderyds Sjukhus, Östra Station och Humlegården. Om du åker bil tar det dig ca 30 min till Stockholm, likaså till Arlanda. Till Kista kör du på ca 20 min via Norrortsleden.

Lägenhet

 • Bostadsrätt
 • 3 av 4 , hiss finns
 • 5 133 SEK / inkl. värme, vatten, Kabel TV, bredband, förråd,
 • 2.024385 %
 • 6 480 SEK/år
 • El: 6 480 SEK
  Beräknat på antal pers: 2

Byggnad

 • Flerfamiljshus
 • 2015
 • Utfärdad 2017-12-05
  Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Vill du anmäla dig? Välj på vilket sätt nedan.

Vill du anmäl ditt intresse för denna bostad?
Fyll i dina uppgifter nedan.